FOCUS
info

Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu mulțumește, cu ocazia Zilei Culturii Naționale, artiștilor și iubitorilor de teatru de pretutindeni.

15-Jan-2021

În numele Teatrului Național «Radu Stanca», al Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu, al Bursei de Spectacole și al tuturor structurilor generate de FITS, precum și în numele meu, ca actor și profesor, doresc să transmit, cu ocazia Zilei Culturii Naționale, cu ocazia zilei domnului Mihai Eminescu, cele mai curate și mai frumoase gânduri către toți spectatorii pe care îi avem, din Sibiu, din regiune, din țară, din Europa, din toată lumea. Vreau să transmit, de asemenea, cele mai frumoase și curate gânduri către toți artiștii, toți prietenii, toți oamenii extraordinari cu care colaborăm din România și din lume. Bineînțeles, mulțumirile mele se îndreaptă către toți cei care ne sprijină în tot ceea ce facem. Este un moment de sărbătoare, însă o sărbătoare asumată, și de regândire a ceea ce suntem ca artiști, ca oameni, ca gânditori în acest secol XXI pentru tinerii care ne înconjoară. La mulți ani tuturor celor care trudesc pentru emoția pe care o dăruim spectatorului! La mulți ani pentru toți cei care și-au făcut ca rațiune de a fi puterea și arta de a dărui!” - Constantin Chiriac, Director general al Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu și Președinte al Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu.
Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu își îndreaptă în această specială Zi a Culturii Naționale toate gândurile bune către oamenii de cultură și iubitorii de artele spectacolului de pretutindeni. Omagierea poetului național Mihai Eminescu ne aduce chiar și în acest an împreună pentru a sărbători prin intermediul teatrului bucuria de a împărtăși emoția scenei.PROGRAM TNRS 15 IANUARIE 2021


Ora 19:00

OSTATIC LA MĂTUȘICA

De Morris Panych

Regia Michael Devine

TNRS - Sala Mare

2, Blvd.Corneliu Coposu

Bilete: 30, 25 lei

Ora 20:00

Ziua Culturii Naționale - Recitaluri Mihai Eminescu:

- Gabriela Neagu – „Mușat și ursitorile”, „Ce te legeni...”, „La mijloc de codru”,  „Te duci”, „Ce suflet trist”, „Pierdut în suferință”, „Odă (în metru antic)”

- Dana Taloș - „Scrisori”  (fragmente din Scrisorile I-V)

- Diana Fufezan - „Luceafărul”

Ora 21:00

„Ana și Îngerul” - din  cartea „O  iarnă de povești", de Cristina și Alex Donovici, cu Serenela Mureșan

-       „- Actori.SB.Online - Daruri teatrale”


Ora 21:30

„Epitath“, de Robert Desnos, cu Daniel Plier

-       „- Actori.SB.Online - Daruri teatrale”


Foto credit: Alex Gâlmeanu


  
focus
info
programul de spectacole
agenda
turnee
agenda
focus tnrs
info

„Femei” și „Zeul carnagiului” – premierele lunii martie pe Scena Digitală!

Premierele Scenei Digitale din luna martie completează repertoriul online propus de Naționalul sibian cu două noi producții: „Femei”, concept spectacol Raluca Iani, și „Zeul carnagiului”, în regia lui Bogdan Sărătean..

citeste tot articolul

„Orhidee”, de Pippo Delbono, este cadoul lunii martie pentru abonații Scenei Digitale!

Abonații Scenei Digitale se pot bucura în luna martie de un nou spectacol gratuit oferit de TNRS: „Orhidee”, de Pippo Delbono. Creator nonconformist al scenei internaționale contemporane, Pippo Delbono s-a impus în î..

citeste tot articolul

Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu a fost onorat de Ambasadorul Israelului în România, Excelența Sa David Saranga, cu o vizită oficială

Întâlnirea din 24 februarie dintre Constantin Chiriac și Excelența Sa, domnul David Saranga, Ambasadorul Israelului în România, a prilejuit o serie de discuții centrate, în special, pe impactul FITS la nivel internaț..

citeste tot articolul

sibfest.ro
link
sibiuartsmarket.ro
link
citiesonstage.eu
link
bespectactive.eu
link
power of diversity
link
ifa.de
link
PIC
link
VOICES
link