FOCUS
info

Scena TNRS rămâne deschisă în mediul digital: TNRS prezintă toate spectacolele online, pe TNRS – Scena Digitală

23-Oct-2020

În perioada în care Municipiul Sibiu va fi în scenariu roșu pentru incidența cazurilor de Covid 19, Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu mută activitatea de spectacole online pe TNRS – Scena Digitală și anunță următoarele măsuri, în relația cu spectatorii:


  1. 1. Toate biletele cumpărate pentru spectacolele programate la TNRS – Sala Mare, spectacole a căror dată de desfășurare ar intra sub incidența noilor măsuri impuse de scenariul roșu, rămân valabile pentru reprezentații viitoare, din anul 2020 sau din anul 2021, ale acelorași spectacole sau pot fi folosite pentru vizionarea online a oricăror altor spectacole programate pe TNRS – Scena Digitală.
  2. 2. Spectatorii care vor dori să vizioneze online un spectacol, pe TNRS – Scena Digitală, în baza unui bilet cumpărat pentru o reprezentație offline, pot face acest lucru solicitând un cod de vizionare la adresa de mail ticketing@sibfest.ro
  3. 3. Spectatorii care doresc returnarea contravalorii biletelor cumpărate, pot face acest lucru în Agenția Teatrală, pentru biletele cumpărate din agenție, sau online, prin transmiterea unui email pe adresa ticketing@sibfest.ro cu subiectul RETURNARE CONTRAVALOARE BILET, pentru biletele cumpărate online – indiferent de platforma de unde au fost achiziționate.

„Parte dintre spectacolele noastre au deja o versiune video, produsă în anul 2020, în condiții de calitate high definition a sunetului și imaginii și astfel vor putea fi vizionate de spectatorii noștri pe TNRS – Scena Digitală. Mă refer aici la producțiile „Tom și Jerry 2.0”, regia Florin Piersic Jr., „LIVE”, regia Bobi Pricop, „Moroi”, regia Alexandru Dabija, „Opinia Publică”, regia Theodor-Cristian Popescu, „Maternal”, regia Radu Nica, „Felii”, regia Lia Bugnar, „Autobahn”, regia Andrei și Andreea Grosu. Încă din luna martie, o prioritate pentru noi a fost și este aducerea în Scena Digitală a cât mai multor producții TNRS, pentru ca astfel publicul nostru să se poată bucura de teatru și acasă. Teatrul Național „Radu Stanca” a tratat cu maximă responsabilitate relația cu spectatorii, în toată această perioadă de la debutul pandemiei până la revenirea pe scenă din luna august: am jucat, deși legea nu ne-a impus acest lucru, cu o capacitate de doar 25% din efectivul total de locuri, respectiv cu doar 80 de spectatori în sală, și am respectat cu strictețe toate recomandările autorităților. Pe perioada scenariului roșu ne vom vedea cu spectatorii noștri online și, imediat ce va fi posibil, ne vom revedea la Sala Mare.” Constantin Chiriac, director general TNRS


MODIFICĂRI ÎN PROGRAMUL DE SPECTACOLE TNRS

pentru perioada 24 octombrie – 1 noiembrie 2020

Biletele pentru următoarele spectacole programate la TNRS – Sala Mare, în perioada 24 octombrie – 1 noiembrie 2020 și anulate din cauza intrării Municipiului Sibiu în scenariul roșu pentru incidența cazurilor de COVID 19, vor putea fi schimbate gratuit, cu bilete pentru spectacolele programate pe Scena Digitala în luna octombrie, vor putea fi păstrate pentru reprezentații viitoare din acest an sau de anul viitor ale acelorași spectacole sau vor putea fi returnate în Agenția Teatrală sau online: 

„Autobahn”, de Neil LaBute

Regia Andrei și Andreea Grosu

24 și 25 octombrie, ora 19:00

TNRS - Sala Mare

Bvd. Corneliu Coposu, nr.2

Preț bilet: 30 și 25 lei

„Tattoo”, de Igor Bauersima şi Réjane Desvignes

Regia Radu Afrim

29 octombrie, ora 19:00

TNRS - Sala Mare

Bvd. Corneliu Coposu, nr.2

Spectacol în limba germană, cu subtitrare în limba română

Preț bilet: 30 și 25 lei

„Necunoscuta cunoscută”, de Aleksander Ścibor-Rylski

Regia Victor Olăhuț

30 octombrie, ora 19:00

TNRS - Sala Mare

Bvd. Corneliu Coposu, nr.2

Preț bilet: 30 și 25 lei

„Moroi”, texte de Cătălin Ștefănescu și Ada Milea

Regia Alexandru Dabija

31 octombrie și 1 noiembrie, ora 19:00

TNRS - Sala Mare

Bvd. Corneliu Coposu, nr.2

Spectacol nerecomandat tinerilor sub 14 ani

Preț bilet: 30 și 25 lei


PROGRAM TNRS - SCENA DIGITALĂ 

„LIVE”, de Thomas Perle

Regia Bobi Pricop

21, 22, 23 octombrie, ora 19:00

Spectacol în limba germană, cu subtitrare în limba română

Preț bilet: 30 lei

„Tom și Jerry 2.0”, adaptare după „Jerry and Tom” de Rick Cleveland

Regia Florin Piersic Jr.

28, 29, 30 octombrie, ora 19:00

Preț bilet: 30 lei

„Moroi”, texte de Cătălin Ștefănescu și Ada Milea

Regia Alexandru Dabija

31 octombrie și 1 noiembrie, ora 19:00

Spectacol nerecomandat tinerilor sub 14 ani

Preț bilet: 30 lei

  
focus
info
programul de spectacole
agenda
turnee
agenda
focus tnrs
info

Constantin Chiriac invitat al conferințelor online organizate în cadrul Festivalului de la Tokyo – ediția specială de toamnă.

Constantin Chiriac, Didier Dechamps, Thomas Ostermeier, Ivo Van Hove, Yi-Ruu LIU sunt directorii de teatre și festivaluri de renume la nivel internațional care au răspuns afirmativ invitației adresate de Hideki Noda, regizor, director artistic al..

citeste tot articolul

Noel Witts, Profesor Emerit de Artele Spectacolului, al Leeds Beckett University, a încetat din viață în acest sfârșit de săptămână.

Noel Witts, profesor al Leeds Beckett University, a fost o prezență constantă a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu, încă de la prima ediție. Începând din anul 2011 a prezentat evenimentul „Conversații Cultura..

citeste tot articolul

Ziua Europeană a Spectatorilor - ediția cu numărul șase celebrată online de TNRS. 21 noiembrie este dedicat spectatorilor activi

Sâmbătă, pe 21 noiembrie (la ora 16:00 în Europa de Vest, ora 17:00 în Europa Centrală, ora 18:00 în Europa de Est) va avea loc a șasea ediție a Zilei Europene a Spectatorilor, un eveniment digital și comunitar care î..

citeste tot articolul

sibfest.ro
link
sibiuartsmarket.ro
link
citiesonstage.eu
link
bespectactive.eu
link
power of diversity
link
ifa.de
link
PIC
link
VOICES
link