FOCUS
info

PROGRAM TNRS - SCENA DIGITALĂ NOIEMBRIE 2020

04-Nov-2020

În luna noiembrie Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu a programat spre difuzare online, pe TNRS - Scena Digitală (www.tnrs.ro/scena-digitală), cinci titluri din repertoriu: „Felii”, de Lia Bugnar, „Văzduh”, regia Victor Olăhuț, „Moroi”, regia Alexandru Dabija, „Autobahn”, regia Andrei și Andreea Grosu și „Tom și Jerry 2.0”, regia Florin Piersic Jr. Spectacolele vor fi difuzate miercurea, joia și vinerea și pot fi vizionate online, pe bază de  bilete.

„Felii”, un spectacol de Lia Bugnar, cu Ofelia Popii
4, 5 și 6 noiembrie, ora 19:00
Preț bilet: 30 de lei

„Văzduh”, regia Victor Olăhuț - În PREMIERĂ pe TNRS - Scena Digitală
7, 8, 14 noiembrie 2020, ora 19:00
Preț bilet: 30 lei
Spectacol invitat al Asociației Cultura'n Șură. 

„Moroi”, texte de Cătălin Ștefănescu și Ada Milea
Regia Alexandru Dabija
11, 12 și 13 noiembrie, ora 19:00
Preț bilet: 30 de lei

„Autobahn”, regia Andrei și Andreea Grosu
Mini-serie de teatru-film
18, 19 și 20 noiembrie, ora 19:00
Preț bilet: 30 de lei

 „Tom și Jerry 2.0”, de Rick Cleveland
Regia Florin Piersic Jr. 
25, 26 și 27 noiembrie, ora 19:00
Preț bilet: 30 de lei

TNRS – Scena Digitală
este o platformă online, creată de Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu, unde pot fi vizionate, pe bază de bilet, producțiile Naționalului sibian, înregistrate video în anul 2020, în condiții de calitate HD a sunetului și imaginii. Toate producțiile TNRS difuzate prin intermediul platformei Scena Digitală sunt disponibile pe www.tnrs.ro/scena-digitala, timp de cinci ore, la data și începând cu ora anunțate pentru fiecare eveniment. Biletele pot fi cumpărate online, de pe site-ul TNRS (www.tnrs.ro/scena-digitala/bilete) și din rețelele partenere: Entertix, Kompostor, Bilet.ro, Iabilet.ro, Eventbook, TomTix, MyStage. 

  
focus
info
programul de spectacole
agenda
turnee
agenda
focus tnrs
info

Constantin Chiriac invitat al conferințelor online organizate în cadrul Festivalului de la Tokyo – ediția specială de toamnă.

Constantin Chiriac, Didier Dechamps, Thomas Ostermeier, Ivo Van Hove, Yi-Ruu LIU sunt directorii de teatre și festivaluri de renume la nivel internațional care au răspuns afirmativ invitației adresate de Hideki Noda, regizor, director artistic al..

citeste tot articolul

Noel Witts, Profesor Emerit de Artele Spectacolului, al Leeds Beckett University, a încetat din viață în acest sfârșit de săptămână.

Noel Witts, profesor al Leeds Beckett University, a fost o prezență constantă a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu, încă de la prima ediție. Începând din anul 2011 a prezentat evenimentul „Conversații Cultura..

citeste tot articolul

Ziua Europeană a Spectatorilor - ediția cu numărul șase celebrată online de TNRS. 21 noiembrie este dedicat spectatorilor activi

Sâmbătă, pe 21 noiembrie (la ora 16:00 în Europa de Vest, ora 17:00 în Europa Centrală, ora 18:00 în Europa de Est) va avea loc a șasea ediție a Zilei Europene a Spectatorilor, un eveniment digital și comunitar care î..

citeste tot articolul

sibfest.ro
link
sibiuartsmarket.ro
link
citiesonstage.eu
link
bespectactive.eu
link
power of diversity
link
ifa.de
link
PIC
link
VOICES
link