FOCUS
info

„Orhidee”, de Pippo Delbono, este cadoul lunii martie pentru abonații Scenei Digitale!

01-Mar-2021

Abonații Scenei Digitale se pot bucura în luna martie de un nou spectacol gratuit oferit de TNRS: „Orhidee”, de Pippo Delbono. Creator nonconformist al scenei internaționale contemporane, Pippo Delbono s-a impus în întreaga lume prin estetica sa specială și prin modul în care reușește să transforme detaliul (auto)biografic în experiențe artistice memorabile care sondează sufletul uman cu o sinceritate frapantă.


„Orhidee” este unul dintre cele mai cunoscute și apreciate spectacole care poartă semnătura lui Pippo Delbono, punându-și publicul în fața unei adevărate desfășurări de forțe artistice. Conceput ca un performance caleidoscop în care se întrepătrund monologul, pantomima, tablourile vivante, referințele muzicale și cinematografice, spectacolul oferit gratuit abonaților Scenei Digitale în luna martie invită la o meditație dureroasă asupra destinului uman, elogiind, totodată, frumusețea fragilității care ne definește. Spectacolul este prezentat în limba italiană, cu traducere în limbile română, engleză, franceză, germană, spaniolă și rusă. O producție Emilia Romagna Teatro Fondazione, Teatro di Roma, Nuova Scena - Arena del Sole - Teatro Stabile di Bologna, Théâtre du Rond Point - Parigi, Maison de la Culture d’Amiens - Centre de Création et de Production.Un spectacol gratuit lunar pentru abonații Scenei Digitale

Abonații Scenei Digitale primesc lunar cadou, din partea TNRS, câte un spectacol gratuit din repertoriul internațional. Fiecare dintre aceste spectacole va fi disponibil doar pe perioada lunii în curs. Astfel, spectatorii care optează pentru un abonament lunar vor avea ocazia de a urmări, pe lângă toată oferta disponibilă a Scenei Digitale, un spectacol gratuit în plus. În același mod, spectatorii care aleg un abonament de trei luni vor putea urmări trei spectacole gratuite, cei care optează pentru un abonament de șase luni – șase spectacole gratuite, iar cei care aleg un abonament de 12 luni – 12 spectacole gratuite.


Cei interesați de ofertele Scenei Digitale pot achiziționa bilete individuale, la prețul de 30 de lei, sau pot opta pentru abonament în variantă lunară, de trei, șase sau 12 luni. Costul abonamentelor variază între 49 lei și 329 lei, în funcție de durata abonamentului și de numărul de spectacole incluse.

Spectacolele cadou oferite de TNRS nu pot fi vizionate pe bază de bilet individual, acestea fiind destinate doar deținătorilor de abonamente!


Foto credit: Mario Brenta, Karine De Villers

  
focus
info
programul de spectacole
agenda
turnee
agenda
focus tnrs
info

„LIBERTY”, unul dintre cele mai recente proiecte europene TNRS, aduce noi oportunități pentru tinerii artiști.
Preselecții în perioada 8 aprilie - 3 mai 2021

LIBERTY (https://artreach.biz/liberty-eu/), printre cele mai actuale proiecte europene în care este implicat Teatrul Naţional „Radu Stanca” din Sibiu, finanțat prin Programul Europa Creativă, aduce în atenția tinerilor cu ..

citeste tot articolul

Secțiunea de spectacole-lectură „Virgil Flonda” - Program aprilie 2021

Miercuri, 7 aprilie 2021 Ora 19:00 „Ispita Cioran” - o autobiografie poetică după viața și opera lui Emil Cioran Cu Mariana Mihu-Plier, Raluca Iani și Marius Turdeanu Spectacol-lectură coordonat de actrița Mariana Mih..

citeste tot articolul

ACTORI.SB.ONLINE - DARURI TEATRALE - program aprilie 2021

Un nou format „Actori.SB.Online - Daruri teatrale” din aprilie! Povești pentru copii mici și mari, recitaluri de poezie, momente umoristice sau monoloage din spectacolele noastre vor fi prezentate în fiecare marți ș..

citeste tot articolul

sibfest.ro
link
sibiuartsmarket.ro
link
citiesonstage.eu
link
bespectactive.eu
link
power of diversity
link
ifa.de
link
PIC
link
VOICES
link