FOCUS
info

La mulți ani, Vlad Robaș!

11-Nov-2019

Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu îi spune la mulți ani astăzi actorului Vlad Robaș, cunoscut publicului din Sibiu din spectacolele „Moroi” și „Platonov”, regizate de Alexandru Dabija, „D’ale carnavalului”, „Faust”, „Metamorfoze”, „Povestea prințesei deocheate”, regizate de Silviu Purcărete, „Vedere de pe pod”, regia Eugen Jebeleanu, „Ierusalim”, regia Bogdan Sărătean, „Ulciorul sfărâmat”, regia Dominic Friedel sau „10”, regia Radu Nica.

Vlad Robaș (n. 1984) este, în prezent, doctorand și cadru didactic al Departamentului de Artă Teatrală – Facultatea de Litere și Arte a Universității „Lucian Blaga” din Sibiu, după ce a finalizat în 2007 studiile Facultății de Artă Teatrală a Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca. Ca actor al Teatrului Național Radu Stanca din Sibiu, Vlad Robaș a făcut parte din distribuția mai multor spectacole apreciate de public, purtând semnătura unor regizori marcanți ai momentului: Faust, Metamorfoze, D’ale Carnavalului și Povestea prințesei deocheate (regia: Silviu Purcărete), Turandot (regia: Andriy Zholdak), Domnul Puntila și sluga sa Matti, De ce Hecuba?! și Omul cel bun din Sîciuan (regia: Anca Bradu), Platonov și Moroi (regia: Alexandru Dabija), 10 (regia: Radu Nica) etc. Informații pe larg despre activitatea artistică a actorului Vlad Robaș sunt publicate pe site-ul oficial al Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu: www.tnrs.ro 

  
focus
info
programul de spectacole
agenda
turnee
agenda
focus tnrs
info

Gala Premiilor UNITER are loc în această seară la Craiova. Ofelia Popii și Marius Turdeanu nominalizați pentru rolurile din spectacolul „Cui i-e frică de Virginia Woolf?”

Seară cu emoții astăzi pentru actorii Naționalului sibian Ofelia Popii și Marius Turdeanu, nominalizați la Gala Premiilor UNITER pentru „Cea mai bună actriță în rol principal”, respectiv „Cel mai bun actor în rol princip..

citeste tot articolul

TNRS redeschide spațiile de joc indoor. Spectacolele programate în aer liber se mută în interior. Programul actualizat septembrie - octombrie

Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu redeschide spațiile de joc indoor, miercuri, 9 septembrie 2020, cu o primă reprezentație a spectacolului „Steaua fără nume”, regia Florin Coșuleț. Programate inițial în aer liber,..

citeste tot articolul

Constantin Chiriac mulțumește echipei TNRS și instituțiilor partenere, pentru primele evenimente organizate în aer liber în acest an PROGRAM septembrie - octombrie

Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu a prezentat în săptămâna care tocmai s-a încheiat nu mai puțin de 23 de evenimente atât online, cum sunt cele șase întâlniri cu actorii de la Secția Română și ..

citeste tot articolul

sibfest.ro
link
sibiuartsmarket.ro
link
citiesonstage.eu
link
bespectactive.eu
link
power of diversity
link
ifa.de
link
PIC
link
VOICES
link