FOCUS
info

La mulți ani, Cristina Ragos!

24-Dec-2019

În Ajun de Crăciun îi spunem la mulți ani actriței Cristina Ragos cunoscută și îndrăgită de publicul din Sibiu din spectacolele „Faust”, „Metamorfoze”, „D’ale carnavalului”, „Călătoriile lui Gulliver”, „Oidip” sau „Povestea prințesei decoheate”, regizate de Silviu Purcărete, „Platonov” și „Moroi” regizate de Alexandru Dabija etc.


Pe Cristina Ragos o veți putea revedea pe scena TNRS, la începutul anului viitor, în spectacolele „Încurcă-i drace!”, regia: Șerban Puiu (13 februarie), „Ierusalim”, regia: Bogdan Sărătean (15 februarie), „Mal/Praxis”, un spectacol de Bogdan Georgescu (19 februarie) și în cele trei reprezentații ale celui mai nou spectacol al naționalului sibian: „Camino real”, regia Cosmin Chivu - a v a n p r e m i e r ă (17 ianuarie), „Camino real”, regia Cosmin Chivu - a v a n p r e m i e r ă (18 ianuarie), „Camino real”, regia Cosmin Chivu - p r e m i e r ă (19 ianuarie).

Cristina Ragos (n. 1982) a obținut în 2007 un masterat în Teatru și Media, în cadrul Facultății de Teatru și Film a Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, unde și-a terminat și studiile de licență. Pe lângă spectacolele Godot este așteptat (pe care l-a regizat) și Bravul Soldat Svejk (la care a colaborat în calitate de asistent regie), Cristina Ragos a făcut parte din distribuția mai multor producții ale Teatrului Național Radu Stanca din Sibiu: Faust, Lulu, Metamorfoze, D’ale Carnavalului, Călătoriile lui Gulliver, Oidip și Povestea prințesei deocheate (regizate de Silviu Purcărete), Trilogia evreiască. Shoah, Trilogia evreiască. Ecleziastul și Lecția (regizate de Mihai Măniuțiu), Platonov și Moroi (regizate de Alexandru Dabija), 10 (regizat de Radu-Alexandru Nica), Solitaritate (semnat de Gianina Cărbunariu), Hedda Gabler (regizat de Botond Nagy) etc.

Foto cover: scenă din spectacolul „Mal/Praxis”, un spectacol de Bogdan Georgescu, foto credit: TNRS, Dragoș Dumitru. Mai multe informații despre activitatea artistică a actriței Cristina Ragos, pe site-ul oficial al TNRS.
  
focus
info
programul de spectacole
agenda
turnee
agenda
focus tnrs
info

Constantin Chiriac moderează conferința de lansare a platformei Raiffeisen Art Proiect

Raiffeisen Art Proiect își deschide stagiunea virtuală pentru publicul iubitor de artă și cultură ● Raiffeisen Art Proiect - Stagiune Virtuală este o platformă pe care se vor găsi spectacole și proiecte culturale sprijinite de Raiffei..

citeste tot articolul

232 de ani de teatru, la Sibiu! Maraton de evenimente online, astăzi la TNRS

Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu sărbătorește astăzi 232 de ani de existență printr-un maraton de evenimente difuzate online. Timp de 12 ore TNRS va difuza în mediul digital: pe site, pagina de Facebook și canalul de YouTube, re..

citeste tot articolul

Program #TNRSonline 18 - 31 mai 2020

Program transmisii online Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu pentru perioada 18 - 31 mai 2020 Luni, 18 mai 2020 Ora 17:00 Conferințele speciale FITS și TNRS Constantin Chiriac în dialog cu Părintele Necula:..

citeste tot articolul

sibfest.ro
link
sibiuartsmarket.ro
link
citiesonstage.eu
link
bespectactive.eu
link
power of diversity
link
ifa.de
link
PIC
link
VOICES
link