FOCUS
info

Constantin Chiriac felicită și susține inițiativa „Mă gândesc la ea non-stop”

16-Oct-2020

Dragă Monika, dragă George,


Am aflat din presa locală despre inițiativa voastră de a redeschide spațiul cunoscut de toată lumea în Sibiu pentru însemnele de pe fațadă „Mă gândesc la ea non-stop”, și de a-i da acestuia destinația de spațiu dedicat artei. Vă felicit cu toată inima pentru demersul vostru atât de util comunității artistice și atât de util Sibiului!

Suntem alături de voi în acest demers, salutăm și încurajăm posibilitatea ca Primăria Municipiului Sibiu, prin Agenda Culturală, să creeze oportunitatea închirierilor de spații de la Urbana SA, care să devină centre pentru artiști, în toate domeniile – în artă contemporană, design, arhitectură, în așa fel încât artiștii tineri să descopere noi formule de exprimare și noi dialoguri.

Vă asigur de întreaga susținere a Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu și deschiderea de a pune în valoarea această inițiativă, în cadrul ediției de anul viitor a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu.Constantin Chiriac

Director general Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu

Președinte Festivalul Internațional de Teatru de la SibiuFoto credit: Rareș Helici
  
focus
info
programul de spectacole
agenda
turnee
agenda
focus tnrs
info

Constantin Chiriac invitat al conferințelor online organizate în cadrul Festivalului de la Tokyo – ediția specială de toamnă.

Constantin Chiriac, Didier Dechamps, Thomas Ostermeier, Ivo Van Hove, Yi-Ruu LIU sunt directorii de teatre și festivaluri de renume la nivel internațional care au răspuns afirmativ invitației adresate de Hideki Noda, regizor, director artistic al..

citeste tot articolul

Noel Witts, Profesor Emerit de Artele Spectacolului, al Leeds Beckett University, a încetat din viață în acest sfârșit de săptămână.

Noel Witts, profesor al Leeds Beckett University, a fost o prezență constantă a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu, încă de la prima ediție. Începând din anul 2011 a prezentat evenimentul „Conversații Cultura..

citeste tot articolul

Ziua Europeană a Spectatorilor - ediția cu numărul șase celebrată online de TNRS. 21 noiembrie este dedicat spectatorilor activi

Sâmbătă, pe 21 noiembrie (la ora 16:00 în Europa de Vest, ora 17:00 în Europa Centrală, ora 18:00 în Europa de Est) va avea loc a șasea ediție a Zilei Europene a Spectatorilor, un eveniment digital și comunitar care î..

citeste tot articolul

sibfest.ro
link
sibiuartsmarket.ro
link
citiesonstage.eu
link
bespectactive.eu
link
power of diversity
link
ifa.de
link
PIC
link
VOICES
link