FOCUS
info

Trupa austriacă Wiener Blond pe scena Teatrului Național Radu Stanca Sibiu

26-Feb-2018

După ce a concertat în octombrie la București, trupa austriacă Wiener Blond revine pe 3 și 4 martie în România, pentru alte două concerte: la Timișoara și Sibiu.

Duo-ul format din tinerii muzicieni Sebastian Radon și Verena Doublier a devenit cunoscut pe scena muzicală austriacă pentru combinația originală de beatbox, pop alternativ și cântec vienez, dar și pentru versurile pline de umor, care surprind, cu un fin simț al observației, viața cotidiană a vienezilor: de la o plimbare cu metroul, la tradiționalul spriț vienez sau la pasiunea pentru deserturile tipic austriece.

Debutul și l-au făcut în 2015 cu albumul „Der letzte Kaiser / Ultimul împărat”. Un an mai târziu și-au lansat și cel de-al doilea album „ZWA / Doi” , în cadrul a două concerte sold-out la celebrul Musikverein din Viena.

„Wiener Blond își interpretează compozițiile autoironice cu un anume șarm jucăuș și cu perfecțiune muzicală”, apreciază postul național de radio FM4. Pe lângă două voci remarcabile, aparițiile lor scenice includ adesea doar o chitară, un cajon și o stație loop.

La Sibiu îi puteți asculta live în data de 4 martie 2018, la Sala Teatrului Național „Radu Stanca”, de la ora 19.00. Prețul unui bilet este de 20 lei (preț întreg) și 15 lei (preț redus). Biletele pot fi achiziționate de la Agenția de bilete a Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu.

Evenimentul este organizat de Forumul Cultural Austriac și Asociația România – Austria, în parteneriat cu Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu. Partener media: DeBizz.

  
focus
info
programul de spectacole
agenda
turnee
agenda
focus tnrs
info

Școala de Teatru și Management Cultural din Sibiu: peste 50 de turnee naționale și internaționale. Astăzi este ultima zi de înscriere la specializările actorie, teatrologie și management cultural (studii de licență).

Sibiul are una dintre cele mai active școli de teatru din România. Cu o istorie de doar 21 de ani, Departamentul de Artă Teatrală din cadrul Universității „Lucian Blaga” Sibiu prezintă anual publicului din Sibiu nu mai puțin de patr..

citeste tot articolul

„Voi încerca să împart cu viitorii studenți tot ce am învățat la rândul meu din întâlnirile cu regizori cunoscuți.” Ofelia Popii, profesor de an la Școala de Teatru și Management Cultural de la Sibiu.

Ofelia Popii, una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite actrițe de teatru și film din România, va fi începând din anul universitar 2018 – 2019 profesor de an în cadrul Școlii de Teatru și Management Cultural &ndas..

citeste tot articolul

Regizorul german Alexander Riemenscheneider montează la TNRS un spectacol despre absurdul birocratic european. „Hin und her / Încoace și încolo” va avea premiera sâmbătă, 15 septembrie 2018.

Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu prezintă sâmbătă, 15 septembrie 2018, de la ora 19:00, la Sala Mare (Bulevardul Corneliu Coposu, nr. 2), premiera spectacolului cu piesa „Hin und her / Încoace și încolo”,..

citeste tot articolul

sibfest.ro
link
sibiuartsmarket.ro
link
citiesonstage.eu
link
bespectactive.eu
link
power of diversity
link
IFA
link