FOCUS
info

Trupa austriacă Wiener Blond pe scena Teatrului Național Radu Stanca Sibiu

26-Feb-2018

După ce a concertat în octombrie la București, trupa austriacă Wiener Blond revine pe 3 și 4 martie în România, pentru alte două concerte: la Timișoara și Sibiu.

Duo-ul format din tinerii muzicieni Sebastian Radon și Verena Doublier a devenit cunoscut pe scena muzicală austriacă pentru combinația originală de beatbox, pop alternativ și cântec vienez, dar și pentru versurile pline de umor, care surprind, cu un fin simț al observației, viața cotidiană a vienezilor: de la o plimbare cu metroul, la tradiționalul spriț vienez sau la pasiunea pentru deserturile tipic austriece.

Debutul și l-au făcut în 2015 cu albumul „Der letzte Kaiser / Ultimul împărat”. Un an mai târziu și-au lansat și cel de-al doilea album „ZWA / Doi” , în cadrul a două concerte sold-out la celebrul Musikverein din Viena.

„Wiener Blond își interpretează compozițiile autoironice cu un anume șarm jucăuș și cu perfecțiune muzicală”, apreciază postul național de radio FM4. Pe lângă două voci remarcabile, aparițiile lor scenice includ adesea doar o chitară, un cajon și o stație loop.

La Sibiu îi puteți asculta live în data de 4 martie 2018, la Sala Teatrului Național „Radu Stanca”, de la ora 19.00. Prețul unui bilet este de 20 lei (preț întreg) și 15 lei (preț redus). Biletele pot fi achiziționate de la Agenția de bilete a Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu.

Evenimentul este organizat de Forumul Cultural Austriac și Asociația România – Austria, în parteneriat cu Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu. Partener media: DeBizz.

  
focus
info
programul de spectacole
agenda
turnee
agenda
focus tnrs
info

„Spațiul teatral. Energie. Tehnică. Poezie.”, cu Constantin Chiriac și Dragoș Buhagiar

Seria evenimentelor speciale FITS extinse în timpul anului continuă cu un dialog între Constantin Chiriac și Dragoș Buhagiar, vineri, 30 martie, de la ora 18:00, la Librăria Habitus. Dragoș Buhagiar a absolvit Academia de Arte Plastic..

citeste tot articolul

TNRS prezintă 8 spectacole până la finalul săptămânii

Începând de astăzi, 21 martie și până duminică, 25 martie, atât pe scena Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu, cât și la Studioul CAVAS din incinta Facultății de Litere și Arte, spectatorii sunt așteptați l..

citeste tot articolul

Diversitate europeană și libertate de expresie

În anul 2018, Festivalul Internațional De Teatru de la Sibiu, prin intermediul Teatrului Național „Radu Stanca”, este partener într-un nou proiect european, Voices of Solidarity (VOICES), finanțat prin programul Europa Creativ..

citeste tot articolul

sibfest.ro
link
sibiuartsmarket.ro
link
citiesonstage.eu
link
bespectactive.eu
link
power of diversity
link
IFA
link