FOCUS
info

Trupa austriacă Wiener Blond pe scena Teatrului Național Radu Stanca Sibiu

26-Feb-2018

După ce a concertat în octombrie la București, trupa austriacă Wiener Blond revine pe 3 și 4 martie în România, pentru alte două concerte: la Timișoara și Sibiu.

Duo-ul format din tinerii muzicieni Sebastian Radon și Verena Doublier a devenit cunoscut pe scena muzicală austriacă pentru combinația originală de beatbox, pop alternativ și cântec vienez, dar și pentru versurile pline de umor, care surprind, cu un fin simț al observației, viața cotidiană a vienezilor: de la o plimbare cu metroul, la tradiționalul spriț vienez sau la pasiunea pentru deserturile tipic austriece.

Debutul și l-au făcut în 2015 cu albumul „Der letzte Kaiser / Ultimul împărat”. Un an mai târziu și-au lansat și cel de-al doilea album „ZWA / Doi” , în cadrul a două concerte sold-out la celebrul Musikverein din Viena.

„Wiener Blond își interpretează compozițiile autoironice cu un anume șarm jucăuș și cu perfecțiune muzicală”, apreciază postul național de radio FM4. Pe lângă două voci remarcabile, aparițiile lor scenice includ adesea doar o chitară, un cajon și o stație loop.

La Sibiu îi puteți asculta live în data de 4 martie 2018, la Sala Teatrului Național „Radu Stanca”, de la ora 19.00. Prețul unui bilet este de 20 lei (preț întreg) și 15 lei (preț redus). Biletele pot fi achiziționate de la Agenția de bilete a Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu.

Evenimentul este organizat de Forumul Cultural Austriac și Asociația România – Austria, în parteneriat cu Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu. Partener media: DeBizz.

  
focus
info
programul de spectacole
agenda
turnee
agenda
focus tnrs
info

Nimeni nu e al nimănui în vremea Crăciunului!

Actorul Florin Coșuleț și colegii din distribuția spectacolului „Țesătorul de vise - Poveste de Crăciun” vor susține miercuri, 19 decembrie 2018, un recital de colinde dedicat oamenilor fără adăpost. Evenimentul, parte a campaniei „..

citeste tot articolul

Șapte zeci de ani de la nașterea actorului Virgil Flonda.
„Despre Virgil Flonda nu pot vorbi la trecut!”

Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu, Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu, Bursa de Spectacole, Departamentul de Artă Teatrală, Coregrafie și Management Cultural al ULBS aduc un omagiu marelui artist Virgil Flonda care astăzi a..

citeste tot articolul

Premiera „Urciorul sfărâmat” primită cu aplauze la scenă deschisă la Sibiu.
„Voi, ca români, aveți marea șansă de a trăi, în același timp, în trecut și în prezent. În Germania, acest lucru nu mai este posibil.”

Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu a prezentat joi, 13 decembrie 2018, premiera spectacolului „Urciorul sfărâmat”, concept și scenariu Armin Petras, după Heinrich von Kleist, regia Dominic Friedel, coproducție a secție..

citeste tot articolul

sibfest.ro
link
sibiuartsmarket.ro
link
citiesonstage.eu
link
bespectactive.eu
link
power of diversity
link
ifa.de
link
PIC
link
VOICES
link