FOCUS
info

Trupa austriacă Wiener Blond pe scena Teatrului Național Radu Stanca Sibiu

26-Feb-2018

După ce a concertat în octombrie la București, trupa austriacă Wiener Blond revine pe 3 și 4 martie în România, pentru alte două concerte: la Timișoara și Sibiu.

Duo-ul format din tinerii muzicieni Sebastian Radon și Verena Doublier a devenit cunoscut pe scena muzicală austriacă pentru combinația originală de beatbox, pop alternativ și cântec vienez, dar și pentru versurile pline de umor, care surprind, cu un fin simț al observației, viața cotidiană a vienezilor: de la o plimbare cu metroul, la tradiționalul spriț vienez sau la pasiunea pentru deserturile tipic austriece.

Debutul și l-au făcut în 2015 cu albumul „Der letzte Kaiser / Ultimul împărat”. Un an mai târziu și-au lansat și cel de-al doilea album „ZWA / Doi” , în cadrul a două concerte sold-out la celebrul Musikverein din Viena.

„Wiener Blond își interpretează compozițiile autoironice cu un anume șarm jucăuș și cu perfecțiune muzicală”, apreciază postul național de radio FM4. Pe lângă două voci remarcabile, aparițiile lor scenice includ adesea doar o chitară, un cajon și o stație loop.

La Sibiu îi puteți asculta live în data de 4 martie 2018, la Sala Teatrului Național „Radu Stanca”, de la ora 19.00. Prețul unui bilet este de 20 lei (preț întreg) și 15 lei (preț redus). Biletele pot fi achiziționate de la Agenția de bilete a Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu.

Evenimentul este organizat de Forumul Cultural Austriac și Asociația România – Austria, în parteneriat cu Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu. Partener media: DeBizz.

  
focus
info
programul de spectacole
agenda
turnee
agenda
focus tnrs
info

La final de festival, TNRS prezintă noi evenimente

Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu prezintă în cadrul Festivalului Internațional de Teatru „Ariel Inter Fest” spectacolul „Călătoriile lui Gulliver”. Reprezentația are loc astăzi, de la ora 20:00, la Casa d..

citeste tot articolul

Teatrul sibian împlinește astăzi 230 de ani

Astăzi, 1 iunie, aniversăm cu toții nu doar Ziua Copilului ci și 230 de ani de la înființarea primului teatru din Europa Centrală și de Est. Gânduri bune la aniversare, ne înclinăm în fața spectatorilor care ne trec pragul zi ..

citeste tot articolul

Spectacolul „Povestea prințesei deocheate” a fost anulat

Reprezentațiile spectacolului „Povestea prințesei deocheate”, în regia lui Silviu Purcărete, programate în 30 și 31 mai, de la orele 19:00, la Fabrica de Cultură, sala Eugenio Barba, au fost anulate ca urmare a îmbol..

citeste tot articolul

sibfest.ro
link
sibiuartsmarket.ro
link
citiesonstage.eu
link
bespectactive.eu
link
power of diversity
link
IFA
link