FOCUS
info

Ofelia Popii nominalizată pentru Premiile Gopo 2019.
Cea mai bună actriță în rol secundar, pentru rolul „Ioana Preda” din filmul „Moon Hotel Kabul”, regia Anca Damian.

22-Feb-2019

Cu o bogată activitate artistică, atât pe scena Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu, cât și în cinematografie, Ofelia Popii a fost nominalizată pentru Premiile Gopo, ediția 2019, la categoria cea mai bună actriță în rol secundar, pentru rolul „Ioana Preda” din filmul „Moon Hotel Kabul”, regia Anca Damian, film ce are la bază un scenariu scris de Anca Damian și Lia Bugnar. Gala Premiilor Gopo va avea loc în acest an în data de 19 martie 2019, la București, evenimentul fiind transmis LIVE, începând cu ora 20:00, pe Film Now.

Gala Premiilor Gopo reprezintă un eveniment anual de prestigiu, organizat de Asociația pentru Promovarea Filmului Românesc (APFR) si Asociația Film și Cultura Urbană (AFCU) cu sprijinul Babel Communications și Centrul Național al Cinematografiei, prin care se recompensează cele mai importante realizări cinematografice naționale din cursul anului precedent și se promovează adevăratele valori din domeniu în rândul unui public cât mai larg. Trofeele sunt decernate în urma votului a peste 400 de profesioniști din toate sectoarele industriei cinematografice autohtone. Aceștia aleg, prin vot individual și secret, cei mai buni dintre nominalizații la fiecare categorie competitivă, desemnați de un juriu alcătuit din profesioniști ai cinematografiei autohtone.

„Moon Hotel Kabul” al șaptelea film din cariera cinematografică a Ofeliei Popii
Ofelia Popii a făcut parte cu succes din distribuția mai multor lungmetraje, precum Undeva la Palilula (regia Silviu Purcărete), Portrete în pădure (regia Dinu Tănase) - pentru care a primit și o nominalizare la categoria cea mai buna actriță în rol principal, Vara s-a sfârșit (regia Radu Potcoavă), Rocker (regia Marian Crișan), No man’s land, (regia Marius Oltenau) și Moon Hotel Kabul (regia Anca Damian). Pentru rolul Elena Scăunașu din filmul lui Andrei Gruzsniczki, Quod erat demonstrandum, a primit Premiu GOPO pentru Cea mai bună actriță în rol principal, în 2015.

La Sibiu, joacă în 21 de spectacole programate în următoarea perioadă la TNRS.
Publicul din Sibiu o va putea vedea pe scena Teatrului Național „Radu Stanca”, în următoarea perioadă, în cele zece reprezentații ale spectacolului „Faust”, regia Silviu Purcărete, programate în perioada aprilie – iulie 2019, și în spectacolele: „Cerere în căsătorie”, regia Robert Raponja (2 martie), „Balul”, regia Radu Nica (3 martie), „Felii”, regia Lia Bugnar (8 martie), „Hedda Gabler”, regia Botond Nagy (16 martie), „Hamlet”, regia Radu Nica (24 martie), „Călătoriile lui Gulliver”, regia Silviu Purcărete (29 martie), „Îmi place cum miroși”, regia Șerban Puiu (31 martie), „D’ale carnavalului” (7 și 8 aprilie), „Povestea prințesei decheate”, regia Silviu Purcărete (12 și 13 aprilie).

Informații pe larg despre spectacolele și evenimentele TNRS, pe site-ul oficial al teatrului.

  
focus
info
programul de spectacole
agenda
turnee
agenda
focus tnrs
info

La mulți ani, Veronica Popescu!

Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu o sărbătorește astăzi pe actrița Veronica Popescu cunoscută publicului din Sibiu din spectacolele „Un tramvai numit Popescu”, regia Gavriil Pinte, „Metamorfoze”, „Faust&rd..

citeste tot articolul

Ce înseamnă succesul garantat?
Cătălin Ștefănescu este invitatul conferinței speciale FITS și TNRS din luna martie.

Vineri, 22 martie 2019, de la ora 18:00, va avea loc la Librăria Habitus Sibiu prima conferință specială FITS și TNRS a primăverii. Constantin Chiriac îl va avea ca invitat în această lună pe jurnalistul Cătălin Ștefănescu, realizatorul e..

citeste tot articolul

Cele mai noi cinci producții TNRS prezentate la Sibiu, în cadrul Microstagiunii BRD.
Critici de teatru importanți din România sunt invitați la eveniment.

„Ulciorul sfărâmat”, regia Dominic Friedel, „Încoace și încolo”, regia Alexander Riemenschneider, „Vedere de pe pod”, regia Eugen Jebeleanu, „Hedda Gabler”, regia Botond Nagy și &bdquo..

citeste tot articolul

sibfest.ro
link
sibiuartsmarket.ro
link
citiesonstage.eu
link
bespectactive.eu
link
power of diversity
link
ifa.de
link
PIC
link
VOICES
link