FOCUS
info

Noiembrie la TNRS

01-Nov-2017

Prima zi a lunii noiembrie aduce „Moroi”, la Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu, în regia lui Alexandru Dabija, de la ora 19:00. Scenografia este semnată de Dragoș Buhagiar, o parte din texte sunt scrise de Cătălin Ștefănescu - „O noapte”, „O înmormântare”, „Un interviu”, „Un cioban”, „Un cap” - iar Ada Milea semnează textul „Un bloc” și cântecele.

Vineri, 3 noiembrie și sâmbătă 4 noiembrie, de la orele 19:00, la TNRS se joacă „Felii”, un spectacol de Lia Bugnar, cu Ofelia Popii, respectiv „Hamlet”, în regia lui Radu-Alexandru Nica. Duminică, 5 noiembrie, de la ora 19:00, dăm startul turneului național „Manifest pentru dialog”, susținut de BRD – Groupe Société Générale, cu spectacolul „Familii”, de Eugen Jebeleanu. Reprezentația este urmată de o discuție cu publicul.

Secția Germană prezintă joi, 2 noiembrie, „Șarpele în iarbă”, în regia lui Rafael Kohn, iar în 9 noiembrie, pe scena naționalului sibian, de la ora 19:00, urcă actorii Teatrului German de Stat Timișoara, cu spectacolul invitat „Electra”, în regia lui László Bocsárdi. „Martiri”, spectacolul naționalului sibian, regizat de Radu-Alexandru Nica, va fi prezentat la Timișoara în data de 17 decembrie 2017. Forumul German Sibiu susține acest schimb cultural pentru promovarea teatrului de limba germană din România și pentru a facilita accesul publicului din Sibiu la un spectacol al Teatrului German de Stat Timișoara.

În seara de 16 noiembrie este programată premiera spectacolului „Reasons to be pretty”, în regia lui Rafael Kohn, cu Anca Cipariu, Alexandra Murăruș, Ali Deac și Valentin Späth, la TNRS, de la ora 19:00.

Luna se încheie cu avanpremiera spectacolului „10”, în regia lui Radu-Alexandru Nica, iar decembrie debutează cu premiera aceleiași producții. Textul este scris de Szekely Csaba, iar în distribuție îi regăsim pe Serenela Mureșan, Cristina Ragos, Diana Fufezan, Arina Ioana Trif, Raluca Iani, Marius Turdeanu, Ciprian Scurtea, Vlad Robaș, Cristian Timbuș și Andrei Gîlcescu.

Tot în programul lunii noiembrie sunt cuprinse și spectacolele „Bărbate, treci la fapte!”, „Oscar și buni roz”, „Necunoscuta cunoscută”, „Avioane de hârtie”, „Rug”, „Încurcă-i drace!”, „Îmi place cum miroși”, „Damen vals”, „Vulpoiul” sau „Bravul soldat Švejk”.

Accesul publicului la spectacolele TNRS se face pe baza biletelor puse în vânzare atât la Agenţia Teatrală cât şi online, prin eventim.ro. În limita locurilor disponibile, biletele se pot achiziționa și de la intrarea în sala de spectacol, cu 30 de minute înainte de începerea reprezentației. Preţul unui bilet întreg variază între 20 și 40 lei, iar pentru cele achiziţionate online se adaugă un comision de 10%.

Informații complete despre spectacolele TNRS pot fi consultate pe site-ul teatrului – tnrs.ro

  
focus
info
programul de spectacole
agenda
turnee
agenda
focus tnrs
info

Școala de Teatru și Management Cultural din Sibiu: peste 50 de turnee naționale și internaționale. Astăzi este ultima zi de înscriere la specializările actorie, teatrologie și management cultural (studii de licență).

Sibiul are una dintre cele mai active școli de teatru din România. Cu o istorie de doar 21 de ani, Departamentul de Artă Teatrală din cadrul Universității „Lucian Blaga” Sibiu prezintă anual publicului din Sibiu nu mai puțin de patr..

citeste tot articolul

„Voi încerca să împart cu viitorii studenți tot ce am învățat la rândul meu din întâlnirile cu regizori cunoscuți.” Ofelia Popii, profesor de an la Școala de Teatru și Management Cultural de la Sibiu.

Ofelia Popii, una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite actrițe de teatru și film din România, va fi începând din anul universitar 2018 – 2019 profesor de an în cadrul Școlii de Teatru și Management Cultural &ndas..

citeste tot articolul

Regizorul german Alexander Riemenscheneider montează la TNRS un spectacol despre absurdul birocratic european. „Hin und her / Încoace și încolo” va avea premiera sâmbătă, 15 septembrie 2018.

Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu prezintă sâmbătă, 15 septembrie 2018, de la ora 19:00, la Sala Mare (Bulevardul Corneliu Coposu, nr. 2), premiera spectacolului cu piesa „Hin und her / Încoace și încolo”,..

citeste tot articolul

sibfest.ro
link
sibiuartsmarket.ro
link
citiesonstage.eu
link
bespectactive.eu
link
power of diversity
link
IFA
link