FOCUS
info

Nimeni nu e al nimănui în vremea Crăciunului!

17-Dec-2018

Actorul Florin Coșuleț și colegii din distribuția spectacolului „Țesătorul de vise - Poveste de Crăciun” vor susține miercuri, 19 decembrie 2018, un recital de colinde dedicat oamenilor fără adăpost. Evenimentul, parte a campaniei „Nimeni nu e al nimănui în vremea Crăciunului!”, va avea loc în Habermann Markt, de la ora 20:15.

„Jucăm în luna decembrie șapte reprezentații cu spectacolul Țesătorul de vise - Poveste de Crăciun, un spectacol care aduce în fiecare an multă bucurie și colindul tradițional tuturor celor care sunt alături de noi și, ca de fiecare dată, și în acest an toate cele șapte reprezentații sunt sold out. Sunt, totuși, în jurul nostru oameni mai puțin norocoși, oameni pe care viața i-a adus într-un context în care nu mai au nimic, ori bucuria sărbătorii nu ar trebui să lipsească din sufletul nimănui. De aceea, coborâm de pe scenă miercuri seara și mergem să îi colindăm și pe ei, cei care își petrec viața pe străzi și sperăm ca demersul nostru să fie urmat de cât mai mulți dintre spectatorii noștri. Vrem să le oferim tuturor un strop de bucurie. Partenerii noștri vor oferi o masă caldă pentru toți oamenii fără adăpost care vor veni la eveniment. Crucea Roșie, partener de organizare al acestui eveniment, recomandă ca pachetele donate de public oamenilor fără adăpost să conțină produse de igienă personală. Toate produsele vor fi ulterior distribuite de Crucea Roșie”, a declarat Florin Coșuleț.

Evenimentul „Nimeni nu e al nimănui în vremea Crăciunului!” este organizat de Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu, Departamentul de Artă Teatrală (ULBS), Crucea Roșie Filiala Sibiu și Unda Artei, în parteneriat cu Restaurantul Apostroph, Organizația Tinerilor din Sibiu, Adăpostul de Noapte Sibiu, Tursib și Habermann Markt.

  
focus
info
programul de spectacole
agenda
turnee
agenda
focus tnrs
info

La mulți ani, Ciprian Scurtea!

Astăzi este ziua de naștere a actorului Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu, Ciprian Scurtea. Ciprian Scurtea este cunoscut publicului din producțiile naționalului sibian „Vedere de pe pod”, regia Eugen Jebeleanu, spectacol..

citeste tot articolul

TNRS prezent cu „Omul cel bun din Sîciuan” la Zilele Teatrului „Matei Vișniec” Suceava.
Constantin Chiriac a susținut două recitaluri de poezie și o conferință în cadrul evenimentului.

Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu prezintă în această seară, miercuri, 22 mai 2019, la Suceava, în cadrul evenimentului Zilele Teatrului „Matei Vișniec” Suceava, spectacolul „Omul cel bun din Sîciuan..

citeste tot articolul

Universul „Yvonne” este creat de scenografa Andreea Săndulescu.
Andreea Săndulescu a colaborat cu teatre importante din România, dar și cu artiști cunoscuți ai scenei pop precum Inna, Delia și Deepcentral.

Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu prezintă sâmbătă, 18 mai 2019, la sala mare, de la ora 19:00, premiera spectacolului „Yvonne”, în regia lui Botond Nagy. Scenografia spectacolului este creată de Andreea Săndule..

citeste tot articolul

sibfest.ro
link
sibiuartsmarket.ro
link
citiesonstage.eu
link
bespectactive.eu
link
power of diversity
link
ifa.de
link
PIC
link
VOICES
link