FOCUS
info

Nimeni nu e al nimănui în vremea Crăciunului!

17-Dec-2018

Actorul Florin Coșuleț și colegii din distribuția spectacolului „Țesătorul de vise - Poveste de Crăciun” vor susține miercuri, 19 decembrie 2018, un recital de colinde dedicat oamenilor fără adăpost. Evenimentul, parte a campaniei „Nimeni nu e al nimănui în vremea Crăciunului!”, va avea loc în Habermann Markt, de la ora 20:15.

„Jucăm în luna decembrie șapte reprezentații cu spectacolul Țesătorul de vise - Poveste de Crăciun, un spectacol care aduce în fiecare an multă bucurie și colindul tradițional tuturor celor care sunt alături de noi și, ca de fiecare dată, și în acest an toate cele șapte reprezentații sunt sold out. Sunt, totuși, în jurul nostru oameni mai puțin norocoși, oameni pe care viața i-a adus într-un context în care nu mai au nimic, ori bucuria sărbătorii nu ar trebui să lipsească din sufletul nimănui. De aceea, coborâm de pe scenă miercuri seara și mergem să îi colindăm și pe ei, cei care își petrec viața pe străzi și sperăm ca demersul nostru să fie urmat de cât mai mulți dintre spectatorii noștri. Vrem să le oferim tuturor un strop de bucurie. Partenerii noștri vor oferi o masă caldă pentru toți oamenii fără adăpost care vor veni la eveniment. Crucea Roșie, partener de organizare al acestui eveniment, recomandă ca pachetele donate de public oamenilor fără adăpost să conțină produse de igienă personală. Toate produsele vor fi ulterior distribuite de Crucea Roșie”, a declarat Florin Coșuleț.

Evenimentul „Nimeni nu e al nimănui în vremea Crăciunului!” este organizat de Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu, Departamentul de Artă Teatrală (ULBS), Crucea Roșie Filiala Sibiu și Unda Artei, în parteneriat cu Restaurantul Apostroph, Organizația Tinerilor din Sibiu, Adăpostul de Noapte Sibiu, Tursib și Habermann Markt.

  
focus
info
programul de spectacole
agenda
turnee
agenda
focus tnrs
info

Ce înseamnă succesul garantat?
Cătălin Ștefănescu este invitatul conferinței speciale FITS și TNRS din luna martie.

Vineri, 22 martie 2019, de la ora 18:00, va avea loc la Librăria Habitus Sibiu prima conferință specială FITS și TNRS a primăverii. Constantin Chiriac îl va avea ca invitat în această lună pe jurnalistul Cătălin Ștefănescu, realizatorul e..

citeste tot articolul

Cele mai noi cinci producții TNRS prezentate la Sibiu, în cadrul Microstagiunii BRD.
Critici de teatru importanți din România sunt invitați la eveniment.

„Ulciorul sfărâmat”, regia Dominic Friedel, „Încoace și încolo”, regia Alexander Riemenschneider, „Vedere de pe pod”, regia Eugen Jebeleanu, „Hedda Gabler”, regia Botond Nagy și &bdquo..

citeste tot articolul

„Antisocial”, un spectacol despre criza sistemului educațional românesc, se joacă miercuri 6 martie, pentru prima dată în acest an.
Regizorul spectacolului - Bogdan Georgescu, premiat cu Ursul de argint la Berlin.

Prezentat în anul 2015, după ce a avut premiera la TNRS, în cadrul turneului național „Manifest pentru dialog”, în 21 de orașe din România, și recent, la finalul anului 2018, la Théâtre de la Ville Par..

citeste tot articolul

sibfest.ro
link
sibiuartsmarket.ro
link
citiesonstage.eu
link
bespectactive.eu
link
power of diversity
link
ifa.de
link
PIC
link
VOICES
link