FOCUS
info

Nimeni nu e al nimănui în vremea Crăciunului!

17-Dec-2018

Actorul Florin Coșuleț și colegii din distribuția spectacolului „Țesătorul de vise - Poveste de Crăciun” vor susține miercuri, 19 decembrie 2018, un recital de colinde dedicat oamenilor fără adăpost. Evenimentul, parte a campaniei „Nimeni nu e al nimănui în vremea Crăciunului!”, va avea loc în Habermann Markt, de la ora 20:15.

„Jucăm în luna decembrie șapte reprezentații cu spectacolul Țesătorul de vise - Poveste de Crăciun, un spectacol care aduce în fiecare an multă bucurie și colindul tradițional tuturor celor care sunt alături de noi și, ca de fiecare dată, și în acest an toate cele șapte reprezentații sunt sold out. Sunt, totuși, în jurul nostru oameni mai puțin norocoși, oameni pe care viața i-a adus într-un context în care nu mai au nimic, ori bucuria sărbătorii nu ar trebui să lipsească din sufletul nimănui. De aceea, coborâm de pe scenă miercuri seara și mergem să îi colindăm și pe ei, cei care își petrec viața pe străzi și sperăm ca demersul nostru să fie urmat de cât mai mulți dintre spectatorii noștri. Vrem să le oferim tuturor un strop de bucurie. Partenerii noștri vor oferi o masă caldă pentru toți oamenii fără adăpost care vor veni la eveniment. Crucea Roșie, partener de organizare al acestui eveniment, recomandă ca pachetele donate de public oamenilor fără adăpost să conțină produse de igienă personală. Toate produsele vor fi ulterior distribuite de Crucea Roșie”, a declarat Florin Coșuleț.

Evenimentul „Nimeni nu e al nimănui în vremea Crăciunului!” este organizat de Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu, Departamentul de Artă Teatrală (ULBS), Crucea Roșie Filiala Sibiu și Unda Artei, în parteneriat cu Restaurantul Apostroph, Organizația Tinerilor din Sibiu, Adăpostul de Noapte Sibiu, Tursib și Habermann Markt.

  
focus
info
programul de spectacole
agenda
turnee
agenda
focus tnrs
info

15 ianuarie 2019: Recital de poezie Constantin Chiriac la BRD Groupe Societe Generale și Academia Oamenilor de Știință din România.
Alte zece recitaluri Eminescu la Sibiu

Actorul Constantin Chiriac, director general al Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu și președinte al Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu, susține marți, 15 ianuarie 2019, la București, recitalul „Domnule și frate Emi..

citeste tot articolul

TNRS singurul teatru din România care a jucat pe scena Théâtre de la Ville, Paris.
Naționalul sibian primit cu aplauze la scenă deschisă în Franța.

„Antisocial”, de Bogdan Georgescu, „Oameni obișnuiți”, de Gianina Cărbunariu și un concert al Grupului Iza din Maramureș sunt spectacolele pe care Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu le-a prezentat în perioa..

citeste tot articolul

Coregraful Gigi Căciuleanu deschide seria conferințelor speciale FITS și TNRS din 2019

Vineri, 18 ianuarie 2019, de la ora 17:00, va avea loc la Librăria Habitus Sibiu, prima conferință specială FITS și TNRS din anul 2019, eveniment care îi va aduce într-un dialog inedit despre dans, teatru și poezie, pe Constantin Chiriac,..

citeste tot articolul

sibfest.ro
link
sibiuartsmarket.ro
link
citiesonstage.eu
link
bespectactive.eu
link
power of diversity
link
ifa.de
link
PIC
link
VOICES
link