FOCUS
info

La mulți ani, Vlad Robaș!

11-Nov-2019

Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu îi spune la mulți ani astăzi actorului Vlad Robaș, cunoscut publicului din Sibiu din spectacolele „Moroi” și „Platonov”, regizate de Alexandru Dabija, „D’ale carnavalului”, „Faust”, „Metamorfoze”, „Povestea prințesei deocheate”, regizate de Silviu Purcărete, „Vedere de pe pod”, regia Eugen Jebeleanu, „Ierusalim”, regia Bogdan Sărătean, „Ulciorul sfărâmat”, regia Dominic Friedel sau „10”, regia Radu Nica.

Vlad Robaș (n. 1984) este, în prezent, doctorand și cadru didactic al Departamentului de Artă Teatrală – Facultatea de Litere și Arte a Universității „Lucian Blaga” din Sibiu, după ce a finalizat în 2007 studiile Facultății de Artă Teatrală a Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca. Ca actor al Teatrului Național Radu Stanca din Sibiu, Vlad Robaș a făcut parte din distribuția mai multor spectacole apreciate de public, purtând semnătura unor regizori marcanți ai momentului: Faust, Metamorfoze, D’ale Carnavalului și Povestea prințesei deocheate (regia: Silviu Purcărete), Turandot (regia: Andriy Zholdak), Domnul Puntila și sluga sa Matti, De ce Hecuba?! și Omul cel bun din Sîciuan (regia: Anca Bradu), Platonov și Moroi (regia: Alexandru Dabija), 10 (regia: Radu Nica) etc. Informații pe larg despre activitatea artistică a actorului Vlad Robaș sunt publicate pe site-ul oficial al Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu: www.tnrs.ro 

  
focus
info
programul de spectacole
agenda
turnee
agenda
focus tnrs
info

Mesajul domnului Constantin Chiriac de Ziua Națională a României

În numele Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu, Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu și al Bursei de Spectacole de la Sibiu, transmit tuturor sibienilor, tuturor românilor, tuturor prietenilor din lume, cu ocazi..

citeste tot articolul

La mulți ani, Emőke Boldizsár!

Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu îi spune la mulți ani astăzi actriței Emőke Boldizsár, cunoscută și îndrăgită de publicul din Sibiu atât pentru rolurile din spectacolele secției germane a TNRS, cât și p..

citeste tot articolul

La mulți ani, Gabriela Pîrlițeanu!

Astăzi este ziua de naștere a actriței TNRS Gabriela Pîrlițeanu căreia îi spunem la mulți ani și pe care vă invităm să o vedeți vineri, 29 noiembrie 2019, în spectacolul „Lecția”, regia Mihai Măniuțiu. „Femei&rdquo..

citeste tot articolul

sibfest.ro
link
sibiuartsmarket.ro
link
citiesonstage.eu
link
bespectactive.eu
link
power of diversity
link
ifa.de
link
PIC
link
VOICES
link