FOCUS
info

La mulți ani, Johanna Adam!

01-Aug-2019

Astăzi este ziua de naștere a actriței TNRS Johanna Adam, cunoscută publicului de pe scena Secției Germane a naționalului sibian.

Johanna Adam născută la data de 31 iulie 1978, în Sibiu, după o licență în Actorie obținută în 2001 la Universitatea de Vest Timișoara și un masterat în Arta actorului de teatru de animație obținut în 2014 la Universitatea de Arte din Târgu Mureș, s-a alăturat trupei de actori ai Teatrului Național Radu Stanca din Sibiu. Pe lângă regia spectacolului Chaos din 2013, Johanna Adam a realizat, în cadrul instituției culturale sibiene, mai multe roluri în spectacole importante ale Secției Germane, printre care putem aminti Contra democrației (regia: Alexandru Dabija), „Cu mulțumirile firmei”, regia Theodor-Cristian Popescu, „Contra progresului”, regia: Reinhold Tritscher, „Amadeus” regia: Gavriil Pinte, „Yvonne”, regia Botond Nagy, „Martiri”regia: Radu Nica, „Woyzeck” regia: Alexa Visarion, „ Falsche Schlange / Șarpele în iarbă”, R: Rafael Kohn ori „Încoace și încolo” regia: Alexander Rimenschneider. Toate spectacolele Secției Germane a TNRS se joacă în limba germană cu traducere în limba română.
De asemenea, Johanna Adam face parte și din distribuția spectacolelor „Faust”, regia: Silviu Purcărete și „Povestea prințesei deocheate”, regia: Silviu Purcărete. Informații pe larg despre activitatea artistică a actrței Johanna Adam, pe site-ul oficial al teatrului.

  
focus
info
programul de spectacole
agenda
turnee
agenda
focus tnrs
info

Avanpremieră la TNRS: „Femei”, adapatare după „Totul despre femei” de Miro Gavran
„Un spectacol care va aduce mult senin și multă bucurie atât femeilor cât și bărbaților”

O mamă se pregătește pentru aniversarea sa, având speranța intimă că fiicele sale vor reuși să depășească certurile care le-au compromis armonia familială. O femeie visează la un job râvnit de toate colegele sale, fiind pregătită să facă ..

citeste tot articolul

Regizorii Andreea și Andrei Grosu și celebra piesă a americanului Edward Albee – „Cui i-e frică de Virginia Woolf?”

Pe 19 și 20 octombrie, Festivalul Național de Teatru prezintă „Cui i-e frică de Virginia Woolf?”, regizat de Andreea și Andrei Grosu la Teatrul Național „Radu Stanca” din Sibiu. Ce are special acest spectacol, vă întreba..

citeste tot articolul

Constantin Chiriac în dialog cu Ioan-Aurel Pop - Președintele Academiei Române

„Național și European. Dialog, Responsabilitate, Provocări” – acesta este tema conferinței speciale FITS și TNRS din luna noiembrie când, Constantin Chiriac îl va avea ca invitat la Sibiu pe Ioan Aurel Pop – Președ..

citeste tot articolul

sibfest.ro
link
sibiuartsmarket.ro
link
citiesonstage.eu
link
bespectactive.eu
link
power of diversity
link
ifa.de
link
PIC
link
VOICES
link