FOCUS
info

La mulți ani, Johanna Adam!

01-Aug-2019

Astăzi este ziua de naștere a actriței TNRS Johanna Adam, cunoscută publicului de pe scena Secției Germane a naționalului sibian.

Johanna Adam născută la data de 31 iulie 1978, în Sibiu, după o licență în Actorie obținută în 2001 la Universitatea de Vest Timișoara și un masterat în Arta actorului de teatru de animație obținut în 2014 la Universitatea de Arte din Târgu Mureș, s-a alăturat trupei de actori ai Teatrului Național Radu Stanca din Sibiu. Pe lângă regia spectacolului Chaos din 2013, Johanna Adam a realizat, în cadrul instituției culturale sibiene, mai multe roluri în spectacole importante ale Secției Germane, printre care putem aminti Contra democrației (regia: Alexandru Dabija), „Cu mulțumirile firmei”, regia Theodor-Cristian Popescu, „Contra progresului”, regia: Reinhold Tritscher, „Amadeus” regia: Gavriil Pinte, „Yvonne”, regia Botond Nagy, „Martiri”regia: Radu Nica, „Woyzeck” regia: Alexa Visarion, „ Falsche Schlange / Șarpele în iarbă”, R: Rafael Kohn ori „Încoace și încolo” regia: Alexander Rimenschneider. Toate spectacolele Secției Germane a TNRS se joacă în limba germană cu traducere în limba română.
De asemenea, Johanna Adam face parte și din distribuția spectacolelor „Faust”, regia: Silviu Purcărete și „Povestea prințesei deocheate”, regia: Silviu Purcărete. Informații pe larg despre activitatea artistică a actrței Johanna Adam, pe site-ul oficial al teatrului.

  
focus
info
programul de spectacole
agenda
turnee
agenda
focus tnrs
info

La mulți ani, Dana Lăzărescu și Cristina Stoleriu!

Le spunem la mulți ani astăzi actrițelor Dana Lăzărescu și Cristina Stoleriu. Pe Dana Lăzărescu o veți putea vedea în această toamnă în spectacolul „Girafe. Fabula urbană #1”, regia Radu Afrim (29 septembrie) iar pe Cristina S..

citeste tot articolul

La mulți ani, Johanna Adam!

Astăzi este ziua de naștere a actriței TNRS Johanna Adam, cunoscută publicului de pe scena Secției Germane a naționalului sibian. Johanna Adam născută la data de 31 iulie 1978, în Sibiu, după o licență în Actorie obținută în 200..

citeste tot articolul

La mulți ani, Rodica Mărgărit!

Astăzi este ziua de naștere a actriței Rodica Mărgărit, una dintre cele mai longevive prezențe ale scenei sibiene de teatru. Rodica Mărgărit a făcut parte din distribuția mai multor producții de referință ale naționalului sibian, precum Fedra (r..

citeste tot articolul

sibfest.ro
link
sibiuartsmarket.ro
link
citiesonstage.eu
link
bespectactive.eu
link
power of diversity
link
ifa.de
link
PIC
link
VOICES
link