FOCUS
info

La mulți ani, Cristina Ragos!

24-Dec-2019

În Ajun de Crăciun îi spunem la mulți ani actriței Cristina Ragos cunoscută și îndrăgită de publicul din Sibiu din spectacolele „Faust”, „Metamorfoze”, „D’ale carnavalului”, „Călătoriile lui Gulliver”, „Oidip” sau „Povestea prințesei decoheate”, regizate de Silviu Purcărete, „Platonov” și „Moroi” regizate de Alexandru Dabija etc.


Pe Cristina Ragos o veți putea revedea pe scena TNRS, la începutul anului viitor, în spectacolele „Încurcă-i drace!”, regia: Șerban Puiu (13 februarie), „Ierusalim”, regia: Bogdan Sărătean (15 februarie), „Mal/Praxis”, un spectacol de Bogdan Georgescu (19 februarie) și în cele trei reprezentații ale celui mai nou spectacol al naționalului sibian: „Camino real”, regia Cosmin Chivu - a v a n p r e m i e r ă (17 ianuarie), „Camino real”, regia Cosmin Chivu - a v a n p r e m i e r ă (18 ianuarie), „Camino real”, regia Cosmin Chivu - p r e m i e r ă (19 ianuarie).

Cristina Ragos (n. 1982) a obținut în 2007 un masterat în Teatru și Media, în cadrul Facultății de Teatru și Film a Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, unde și-a terminat și studiile de licență. Pe lângă spectacolele Godot este așteptat (pe care l-a regizat) și Bravul Soldat Svejk (la care a colaborat în calitate de asistent regie), Cristina Ragos a făcut parte din distribuția mai multor producții ale Teatrului Național Radu Stanca din Sibiu: Faust, Lulu, Metamorfoze, D’ale Carnavalului, Călătoriile lui Gulliver, Oidip și Povestea prințesei deocheate (regizate de Silviu Purcărete), Trilogia evreiască. Shoah, Trilogia evreiască. Ecleziastul și Lecția (regizate de Mihai Măniuțiu), Platonov și Moroi (regizate de Alexandru Dabija), 10 (regizat de Radu-Alexandru Nica), Solitaritate (semnat de Gianina Cărbunariu), Hedda Gabler (regizat de Botond Nagy) etc.

Foto cover: scenă din spectacolul „Mal/Praxis”, un spectacol de Bogdan Georgescu, foto credit: TNRS, Dragoș Dumitru. Mai multe informații despre activitatea artistică a actriței Cristina Ragos, pe site-ul oficial al TNRS.
  
focus
info
programul de spectacole
agenda
turnee
agenda
focus tnrs
info

Constantin Chiriac, recital de poezie în SUA de Ziua Culturii Naționale

„Domnule și frate Eminescu”, la Vista Sky Lounge, în Long Island City Construit ca un dialog între Mihai Eminescu şi Ion Creangă, recitalul „Domnule şi frate Eminescu“ susținut de actorul Constantin Chi..

citeste tot articolul

Cosmin Chivu montează la Sibiu „Camino Real”, de Tennessee Williams

Un spectacol despre libertatea de gândire și mobilitate a celor marginalizați Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu prezintă pe 19 ianuarie 2020 premiera celui mai nou spectacol din repertoriu și totodată prima mare producți..

citeste tot articolul

Mesajul domnului Constantin Chiriac, la trecerea în neființă a artistului Sergiu Cipariu

„Astăzi pleacă dintre noi unul dintre cei mai hăruiți artiști populari pe care i-a avut regiunea Sibiului de-a lungul timpului – Sergiu Cipariu, un om care a încântat cu taragotul, cu țambalul, cu toate instrumentele la care ș..

citeste tot articolul

sibfest.ro
link
sibiuartsmarket.ro
link
citiesonstage.eu
link
bespectactive.eu
link
power of diversity
link
ifa.de
link
PIC
link
VOICES
link