FOCUS
info

La mulți ani, Ciprian Scurtea!

24-May-2019

Astăzi este ziua de naștere a actorului Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu, Ciprian Scurtea. Ciprian Scurtea este cunoscut publicului din producțiile naționalului sibian „Vedere de pe pod”, regia Eugen Jebeleanu, spectacol care va putea fi revăzut pe scena TNRS în data de 8 septembrie 2019, „Fantoma e aici”, regia Kushida Kazuyoshi, programat în data de 15 septembrie 2019. În cadrul FITS 2019, Ciprian Scurtea va juca în spectacolul „Metamorfoze”, regia Silviu Purcărete – 21 iunie 2019, iar în data de 7 iulie va putea fi văzut în comedia „Îmi place cum miroși”, regia Șerban Puiu, spectacol în care o are parteneră de scenă, pe cea care îi este alături și în viața de zi cu zi, Ofelia Popii. Informații pe larg despre activitatea artistică a actorului Ciprian Scurtea, pe scena Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu, pe site-ul oficial al teatrului.

Ciprian Scurtea (n. 1978) a absolvit în 2004 Facultatea de Artă Teatrală a Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca. În prezent este actor al naționalului sibian, dar și cadru didactic asociat al Facultății de Teatru și Film din cadrul Universității Babeș-Bolyai. Ciprian Scurtea este o prezență constantă în cele mai importante producții ale Teatrului Național Radu Stanca din Sibiu, abordând o gamă variată de personaje. Dintre spectacolele din a căror distribuție face parte, putem aminti: Metamorfoze și Călătoriile lui Gulliver (regia: Silviu Purcărete), Hamlet, Breaking the waves sau Viața binecuvântată a lui Bess și 10 (regia: Radu Nica), Hedda Gabler (regia: Botond Nagy), Vedere de pe pod (regia: Eugen Jebeleanu) etc.

Informații pe larg despre spectacolele și evenimentele TNRS, pe site-ul teatrului.

  
focus
info
programul de spectacole
agenda
turnee
agenda
focus tnrs
info

Constantin Chiriac a fost decorat cu „Ordinul Soarelui Răsare” de către Guvernul Japoniei – cel mai înalt ordin japonez acordat cetățenilor străini.
„Fantoma e aici”, în regia japonezului Kushida Kazuyoshi, este primul spectacol al toamnei în care n

Constantin Chiriac, actor și director al Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu și Președinte al Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu a fost decorat de către Guvernul Japoniei cu „Ordinul Soarelui Răsare”, decorați..

citeste tot articolul

La mulți ani, Ciprian Scurtea!

Astăzi este ziua de naștere a actorului Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu, Ciprian Scurtea. Ciprian Scurtea este cunoscut publicului din producțiile naționalului sibian „Vedere de pe pod”, regia Eugen Jebeleanu, spectacol..

citeste tot articolul

TNRS prezent cu „Omul cel bun din Sîciuan” la Zilele Teatrului „Matei Vișniec” Suceava.
Constantin Chiriac a susținut două recitaluri de poezie și o conferință în cadrul evenimentului.

Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu prezintă în această seară, miercuri, 22 mai 2019, la Suceava, în cadrul evenimentului Zilele Teatrului „Matei Vișniec” Suceava, spectacolul „Omul cel bun din Sîciuan..

citeste tot articolul

sibfest.ro
link
sibiuartsmarket.ro
link
citiesonstage.eu
link
bespectactive.eu
link
power of diversity
link
ifa.de
link
PIC
link
VOICES
link