FOCUS
info

La mulți ani, Ciprian Scurtea!

24-May-2019

Astăzi este ziua de naștere a actorului Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu, Ciprian Scurtea. Ciprian Scurtea este cunoscut publicului din producțiile naționalului sibian „Vedere de pe pod”, regia Eugen Jebeleanu, spectacol care va putea fi revăzut pe scena TNRS în data de 8 septembrie 2019, „Fantoma e aici”, regia Kushida Kazuyoshi, programat în data de 15 septembrie 2019. În cadrul FITS 2019, Ciprian Scurtea va juca în spectacolul „Metamorfoze”, regia Silviu Purcărete – 21 iunie 2019, iar în data de 7 iulie va putea fi văzut în comedia „Îmi place cum miroși”, regia Șerban Puiu, spectacol în care o are parteneră de scenă, pe cea care îi este alături și în viața de zi cu zi, Ofelia Popii. Informații pe larg despre activitatea artistică a actorului Ciprian Scurtea, pe scena Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu, pe site-ul oficial al teatrului.

Ciprian Scurtea (n. 1978) a absolvit în 2004 Facultatea de Artă Teatrală a Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca. În prezent este actor al naționalului sibian, dar și cadru didactic asociat al Facultății de Teatru și Film din cadrul Universității Babeș-Bolyai. Ciprian Scurtea este o prezență constantă în cele mai importante producții ale Teatrului Național Radu Stanca din Sibiu, abordând o gamă variată de personaje. Dintre spectacolele din a căror distribuție face parte, putem aminti: Metamorfoze și Călătoriile lui Gulliver (regia: Silviu Purcărete), Hamlet, Breaking the waves sau Viața binecuvântată a lui Bess și 10 (regia: Radu Nica), Hedda Gabler (regia: Botond Nagy), Vedere de pe pod (regia: Eugen Jebeleanu) etc.

Informații pe larg despre spectacolele și evenimentele TNRS, pe site-ul teatrului.

  
focus
info
programul de spectacole
agenda
turnee
agenda
focus tnrs
info

La mulți ani, Dana Lăzărescu și Cristina Stoleriu!

Le spunem la mulți ani astăzi actrițelor Dana Lăzărescu și Cristina Stoleriu. Pe Dana Lăzărescu o veți putea vedea în această toamnă în spectacolul „Girafe. Fabula urbană #1”, regia Radu Afrim (29 septembrie) iar pe Cristina S..

citeste tot articolul

La mulți ani, Johanna Adam!

Astăzi este ziua de naștere a actriței TNRS Johanna Adam, cunoscută publicului de pe scena Secției Germane a naționalului sibian. Johanna Adam născută la data de 31 iulie 1978, în Sibiu, după o licență în Actorie obținută în 200..

citeste tot articolul

La mulți ani, Rodica Mărgărit!

Astăzi este ziua de naștere a actriței Rodica Mărgărit, una dintre cele mai longevive prezențe ale scenei sibiene de teatru. Rodica Mărgărit a făcut parte din distribuția mai multor producții de referință ale naționalului sibian, precum Fedra (r..

citeste tot articolul

sibfest.ro
link
sibiuartsmarket.ro
link
citiesonstage.eu
link
bespectactive.eu
link
power of diversity
link
ifa.de
link
PIC
link
VOICES
link