FOCUS
info

La mulți ani, Adrian Neacșu!

04-Mar-2019

Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu îl sărbătorește astăzi pe actorul Adrian Neacșu, pe care îl veți vedea pe scenă în această seară, în spectacolul „Balul”, regia Radu Nica. În următoarea perioadă, Adrian Neacșu va juca în spectacolele: „Hamlet”, regia Radu Nica (24 martie), „Opinia Publica”, regia Theodor-Cristian Popescu (26 martie), „Călătoriile lui Gulliver”, regia Silviu Purcărete (29 martie), „Bărbate treci la fapte”, regia Șerban Puiu (30 martie), „D’ale Carnavalului” (7 și 8 aprilie), „Povestea prințesei decheate” (12 și 13 aprilie) și „Faust” (aprilie – iulie) - toate trei spectacolele în regia lui Silviu Purcărete. Mai multe informații despre Adrian Neacșu, pe site-ul oficial al TNRS.

Adrian Neacșu (n. 1977) este absolvent al Academiei Naționale de Teatru și Film din București, continuându-și studiile de masterat în cadrul Departamentului de Artă Teatrală (Facultatea de Litere și Arte, Universitatea Lucian Blaga din Sibiu) pe care le-a finalizat în 2010. În urma acestei pregătiri profesionale, a obținut titlul de Doctor în Artele Spectacolului la Universitatea de Arte din Târgu Mureș. Ca actor al Teatrului Național Radu Stanca din Sibiu, a colaborat cu regizori precum Silviu Purcărete (în Faust, Metamorfoze, D’ale Carnavalului, Călătoriile lui Gulliver, Povestea prințesei deocheate), Mihai Măniuțiu (în Perșii, Electra, Trilogia evreiască), Andriy Zholdak (în Viața cu un idiot), Anca Bradu (în Trei surori, Romulus cel Mare și Omul cel bun din Sîciuan), Radu Nica (în Balul și Hamlet) ori Șerban Puiu (în Puricele în ureche, Încurcă-i drace! și Bărbate, treci la fapte!). Pe lângă activitatea sa de actor de teatru, Adrian Neacșu este și cadru didactic al Departamentului de Artă Teatrală, Facultatea de Litere și Arte a Universității Lucian Blaga din Sibiu.

Informații pe larg despre spectacolele și evenimentele TNRS, pe site-ul oficial al teatrului: www.tnrs.ro.

  
focus
info
programul de spectacole
agenda
turnee
agenda
focus tnrs
info

La mulți ani, Ciprian Scurtea!

Astăzi este ziua de naștere a actorului Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu, Ciprian Scurtea. Ciprian Scurtea este cunoscut publicului din producțiile naționalului sibian „Vedere de pe pod”, regia Eugen Jebeleanu, spectacol..

citeste tot articolul

TNRS prezent cu „Omul cel bun din Sîciuan” la Zilele Teatrului „Matei Vișniec” Suceava.
Constantin Chiriac a susținut două recitaluri de poezie și o conferință în cadrul evenimentului.

Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu prezintă în această seară, miercuri, 22 mai 2019, la Suceava, în cadrul evenimentului Zilele Teatrului „Matei Vișniec” Suceava, spectacolul „Omul cel bun din Sîciuan..

citeste tot articolul

Universul „Yvonne” este creat de scenografa Andreea Săndulescu.
Andreea Săndulescu a colaborat cu teatre importante din România, dar și cu artiști cunoscuți ai scenei pop precum Inna, Delia și Deepcentral.

Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu prezintă sâmbătă, 18 mai 2019, la sala mare, de la ora 19:00, premiera spectacolului „Yvonne”, în regia lui Botond Nagy. Scenografia spectacolului este creată de Andreea Săndule..

citeste tot articolul

sibfest.ro
link
sibiuartsmarket.ro
link
citiesonstage.eu
link
bespectactive.eu
link
power of diversity
link
ifa.de
link
PIC
link
VOICES
link