FOCUS
info

Conferință specială, patru reprezentații „Faust” și alte evenimente programate în mai

24-Apr-2018

Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu anunță punerea în vânzare a biletelor pentru evenimentele programate în perioada 30 aprilie – 25 mai 2018.

Vineri, 27 aprilie, de la ora 18:00, la Librăria Habitus, seria conferințelor speciale FITS continuă cu un dialog între Constantin Chiriac și Silviu Purcărete, cu titlul „Despre bucuria și înțelepciunea de a vorbi puțin”. Intrarea la eveniment este liberă, în limita locurilor disponibile.

Grație cooperării foarte bune pe care naționalul sibian a avut-o cu ISU, în urma obținerii avizului, conform legii, documentația pentru obținerea autorizației a fost depusă, iar spectatorii se pot bucura de patru reprezentații „Faust”, programate în datele de 30 aprilie, 1, 11 și 12 mai, de la orele 19:00, la Fabrica de Cultură.

Secția Germană prezintă joi, 3 mai, de la ora 19:00, la TNRS, „Shakespeare sämtliche Werke leicht gekürzt / Operele complete ale lui William Shakespeare pe scurt”, o comedie inedită ce parodiază, într-o oarecare măsură, creațiile celebrului autor. De asemenea, au fost programate și următoarele producții ale Secției Germane: „Szenen Einer Ehe / Scene dintr-o căsnicie” (joi, 10 mai), cu Krista Birkner de la Berliner Ensemble și Daniel Bucher, actor al naționalului sibian; „Tattoo” (joi, 24 mai), un spectacol ce pune sub semnul întrebării valorile și idealurile noastre umane și „Die Firma dankt / Cu mulțumirile firmei”, în regia lui Theodor-Cristian Popescu. Încurajăm participarea non-vorbitorilor de limbă germană la aceste spectacole, ele fiind prezentate cu traducere în limba română.

Vineri, 4 mai, de la ora 19:00, la TNRS, îi puteți vedea pe actorii Ofelia Popii, Marius Turdeanu, Ciprian Scurtea, Cendana Trifan, Adrian Matioc, Diana Văcaru-Lazăr, Arina Ioana Trif și Cristina Ragos, în „Hedda Gabler”, o instalație tehnopoetică în regia lui Botond Nagy.

Printre producțiile prezentate în această perioadă, regăsim „20 noiembrie” (duminică, 29 aprilie), „Bravul Soldat Švejk” (duminică, 6 mai) și „Damen Vals” (duminică, 13 mai).

Accesul publicului la spectacolele TNRS se face exclusiv pe baza unui bilet valid. Acesta se poate achiziționa de la Agenția Teatrală din Sibiu, str. Nicolae Bălcescu nr. 17 sau online, direct de pe www.tnrs.ro. La cumpărarea biletului de pe platforma www.entertix.ro, prețul variază în funcție de opțiunile cumpărătorului legate de tipărire și livrare. În limita locurilor disponibile, se pot achiziționa bilete și în seara spectacolului, cu 30 de minute înainte de începerea reprezentației.

  
focus
info
programul de spectacole
agenda
turnee
agenda
focus tnrs
info

TNRS, în turneu la Luxemburg cu „Scene dintr-o căsnicie” și la București, în cadrul FNT, cu „10”.

Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu prezintă în această seară, 18 octombrie, și mâine, 19 octombrie, la Teatrul Municipial din Esch-sur-Alzette, Luxemburg, spectacolul „Scene dintr-o căsnicie”, în regia lui ..

citeste tot articolul

Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu începe un turneu de două săptămâni în China.

Actorii Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu vor începe un turneu de două săptămâni în China cu spectacolele „Așteptându-l pe Godot” și „Oidip” – ambele regizate de Silviu Purcărete...

citeste tot articolul

Festivalul s-a încheiat, festivalul continuă: Constantin Chiriac în dialog cu Dragoș Bucurenci în cadrul unei noi conferințe speciale FITS.

TNRS și FITS continuă seria conferințelor speciale din acest an cu un nou eveniment, care îl va avea ca invitat, pentru prima data în cadrul acestei platforme de dialog, pe Dragoș Bucurenci. Vineri, 5 octombrie 2018, de la ora 18:00,..

citeste tot articolul

sibfest.ro
link
sibiuartsmarket.ro
link
citiesonstage.eu
link
bespectactive.eu
link
power of diversity
link
ifa.de
link
PIC
link
VOICES
link