FOCUS
info

Conferință specială, patru reprezentații „Faust” și alte evenimente programate în mai

24-Apr-2018

Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu anunță punerea în vânzare a biletelor pentru evenimentele programate în perioada 30 aprilie – 25 mai 2018.

Vineri, 27 aprilie, de la ora 18:00, la Librăria Habitus, seria conferințelor speciale FITS continuă cu un dialog între Constantin Chiriac și Silviu Purcărete, cu titlul „Despre bucuria și înțelepciunea de a vorbi puțin”. Intrarea la eveniment este liberă, în limita locurilor disponibile.

Grație cooperării foarte bune pe care naționalul sibian a avut-o cu ISU, în urma obținerii avizului, conform legii, documentația pentru obținerea autorizației a fost depusă, iar spectatorii se pot bucura de patru reprezentații „Faust”, programate în datele de 30 aprilie, 1, 11 și 12 mai, de la orele 19:00, la Fabrica de Cultură.

Secția Germană prezintă joi, 3 mai, de la ora 19:00, la TNRS, „Shakespeare sämtliche Werke leicht gekürzt / Operele complete ale lui William Shakespeare pe scurt”, o comedie inedită ce parodiază, într-o oarecare măsură, creațiile celebrului autor. De asemenea, au fost programate și următoarele producții ale Secției Germane: „Szenen Einer Ehe / Scene dintr-o căsnicie” (joi, 10 mai), cu Krista Birkner de la Berliner Ensemble și Daniel Bucher, actor al naționalului sibian; „Tattoo” (joi, 24 mai), un spectacol ce pune sub semnul întrebării valorile și idealurile noastre umane și „Die Firma dankt / Cu mulțumirile firmei”, în regia lui Theodor-Cristian Popescu. Încurajăm participarea non-vorbitorilor de limbă germană la aceste spectacole, ele fiind prezentate cu traducere în limba română.

Vineri, 4 mai, de la ora 19:00, la TNRS, îi puteți vedea pe actorii Ofelia Popii, Marius Turdeanu, Ciprian Scurtea, Cendana Trifan, Adrian Matioc, Diana Văcaru-Lazăr, Arina Ioana Trif și Cristina Ragos, în „Hedda Gabler”, o instalație tehnopoetică în regia lui Botond Nagy.

Printre producțiile prezentate în această perioadă, regăsim „20 noiembrie” (duminică, 29 aprilie), „Bravul Soldat Švejk” (duminică, 6 mai) și „Damen Vals” (duminică, 13 mai).

Accesul publicului la spectacolele TNRS se face exclusiv pe baza unui bilet valid. Acesta se poate achiziționa de la Agenția Teatrală din Sibiu, str. Nicolae Bălcescu nr. 17 sau online, direct de pe www.tnrs.ro. La cumpărarea biletului de pe platforma www.entertix.ro, prețul variază în funcție de opțiunile cumpărătorului legate de tipărire și livrare. În limita locurilor disponibile, se pot achiziționa bilete și în seara spectacolului, cu 30 de minute înainte de începerea reprezentației.

  
focus
info
programul de spectacole
agenda
turnee
agenda
focus tnrs
info

15 ianuarie 2019: Recital de poezie Constantin Chiriac la BRD Groupe Societe Generale și Academia Oamenilor de Știință din România.
Alte zece recitaluri Eminescu la Sibiu

Actorul Constantin Chiriac, director general al Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu și președinte al Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu, susține marți, 15 ianuarie 2019, la București, recitalul „Domnule și frate Emi..

citeste tot articolul

TNRS singurul teatru din România care a jucat pe scena Théâtre de la Ville, Paris.
Naționalul sibian primit cu aplauze la scenă deschisă în Franța.

„Antisocial”, de Bogdan Georgescu, „Oameni obișnuiți”, de Gianina Cărbunariu și un concert al Grupului Iza din Maramureș sunt spectacolele pe care Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu le-a prezentat în perioa..

citeste tot articolul

Coregraful Gigi Căciuleanu deschide seria conferințelor speciale FITS și TNRS din 2019

Vineri, 18 ianuarie 2019, de la ora 17:00, va avea loc la Librăria Habitus Sibiu, prima conferință specială FITS și TNRS din anul 2019, eveniment care îi va aduce într-un dialog inedit despre dans, teatru și poezie, pe Constantin Chiriac,..

citeste tot articolul

sibfest.ro
link
sibiuartsmarket.ro
link
citiesonstage.eu
link
bespectactive.eu
link
power of diversity
link
ifa.de
link
PIC
link
VOICES
link