FOCUS
info

All People become Brothers, din 11 în 15 noiembrie, la Studioul CAVAS

08-Nov-2019

În cadrul proiectului european Poetic Invasion of the Cities (PIC), în perioada 11 -15 noiembrie 2019, se desfășoară la Sibiu atelierul „Alle Menschen werden Brüder”/„All People become Brothers”, de dans și teatru, susținut de Adriana Könemann și Matteo Belli.

În cadrul acestuia, doi artiști din două țări diferite - actrița și coregrafa Adriana Könemann, din Germania și actorul de teatru, profesorul, regizorul și autorul Matteo Belli, din Italia - vor lucra împreună cu cei interesați, în perioada menționată, iar la finalul săptămânii viitoare va fi prezentat public, în Sibiu, un flashmob. Adriana va lucra cu principiile de dans contemporan și expresie corporală și partea de mișcare, iar Matteo se va ocupa de dezvoltarea potențialului de expresie, mimică și trăire.
Participanții vor avea ocazia să învețe aspecte diferite de la cei doi artiști, iar ideea evenimentului este ca cei înscriși să își poată face o impresie despre cum să creeze un spectacol închegat, care presupune îmbinarea unor elemente precum vocea, dansul și mișcarea scenică.
Evenimentul se desfășoară în limba engleză, în perioada 11-15 noiembrie, iar programul va fi de șase ore pe zi, în intervalul orar 11-14 și 15-18. Cei interesați să participe se pot înscrie accesând acest link: http://www.poeticinvasion.eu/alle-menschen-werden-bruder/.

© arhivă FITS, Dragoș Dumitru

  
focus
info
programul de spectacole
agenda
turnee
agenda
focus tnrs
info

Ziua Spectatorului European 2019

Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu organizează a cincea ediție a Zilei Europene a Spectatorului, sâmbătă, 16 noiembrie 2019, ora 19:00, acțiune realizată în cadrul proiectului european Be SpectACTive!. Evenimentul reprez..

citeste tot articolul

La mulți ani, Ioana Blaga Frunzescu!

Astăzi îi spunem la mulți ani actriței Ioana Blaga Frunzescu cunoscută publicului din spectacolele TNRS „Take, Ianke și Cadîr” (regia: Emil Mândru), „O noapte furtunoasă” și „Omul care a văzut moartea&r..

citeste tot articolul

La mulți ani, Vlad Robaș!

Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu îi spune la mulți ani astăzi actorului Vlad Robaș, cunoscut publicului din Sibiu din spectacolele „Moroi” și „Platonov”, regizate de Alexandru Dabija, „D’ale c..

citeste tot articolul

sibfest.ro
link
sibiuartsmarket.ro
link
citiesonstage.eu
link
bespectactive.eu
link
power of diversity
link
ifa.de
link
PIC
link
VOICES
link