FOCUS
info

All People become Brothers, din 11 în 15 noiembrie, la Studioul CAVAS

08-Nov-2019

În cadrul proiectului european Poetic Invasion of the Cities (PIC), în perioada 11 -15 noiembrie 2019, se desfășoară la Sibiu atelierul „Alle Menschen werden Brüder”/„All People become Brothers”, de dans și teatru, susținut de Adriana Könemann și Matteo Belli.

În cadrul acestuia, doi artiști din două țări diferite - actrița și coregrafa Adriana Könemann, din Germania și actorul de teatru, profesorul, regizorul și autorul Matteo Belli, din Italia - vor lucra împreună cu cei interesați, în perioada menționată, iar la finalul săptămânii viitoare va fi prezentat public, în Sibiu, un flashmob. Adriana va lucra cu principiile de dans contemporan și expresie corporală și partea de mișcare, iar Matteo se va ocupa de dezvoltarea potențialului de expresie, mimică și trăire.
Participanții vor avea ocazia să învețe aspecte diferite de la cei doi artiști, iar ideea evenimentului este ca cei înscriși să își poată face o impresie despre cum să creeze un spectacol închegat, care presupune îmbinarea unor elemente precum vocea, dansul și mișcarea scenică.
Evenimentul se desfășoară în limba engleză, în perioada 11-15 noiembrie, iar programul va fi de șase ore pe zi, în intervalul orar 11-14 și 15-18. Cei interesați să participe se pot înscrie accesând acest link: http://www.poeticinvasion.eu/alle-menschen-werden-bruder/.

© arhivă FITS, Dragoș Dumitru

  
focus
info
programul de spectacole
agenda
turnee
agenda
focus tnrs
info

Constantin Chiriac, recital de poezie în SUA de Ziua Culturii Naționale

„Domnule și frate Eminescu”, la Vista Sky Lounge, în Long Island City Construit ca un dialog între Mihai Eminescu şi Ion Creangă, recitalul „Domnule şi frate Eminescu“ susținut de actorul Constantin Chi..

citeste tot articolul

Cosmin Chivu montează la Sibiu „Camino Real”, de Tennessee Williams

Un spectacol despre libertatea de gândire și mobilitate a celor marginalizați Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu prezintă pe 19 ianuarie 2020 premiera celui mai nou spectacol din repertoriu și totodată prima mare producți..

citeste tot articolul

Mesajul domnului Constantin Chiriac, la trecerea în neființă a artistului Sergiu Cipariu

„Astăzi pleacă dintre noi unul dintre cei mai hăruiți artiști populari pe care i-a avut regiunea Sibiului de-a lungul timpului – Sergiu Cipariu, un om care a încântat cu taragotul, cu țambalul, cu toate instrumentele la care ș..

citeste tot articolul

sibfest.ro
link
sibiuartsmarket.ro
link
citiesonstage.eu
link
bespectactive.eu
link
power of diversity
link
ifa.de
link
PIC
link
VOICES
link