focus
info

Constantin Chiriac, recital de poezie în SUA de Ziua Culturii Naționale

„Domnule și frate Eminescu”, la Vista Sky Lounge, în Long Island City Construit ca un dialog între Mihai Eminescu şi Ion Creangă, recitalul „Domnule şi frate Eminescu“ susținut de actorul Constantin Chiriac, va fi prezentat miercuri, 17 ianuarie 2020, la Vista Sky Lounge, în Long Island City SUA, la invitația Asociației Românilor din Statele Unite ale Americii. Recitalul pornește de la dimensiunea poeziei populare ca matrice și explorea..
focus
info

Cosmin Chivu montează la Sibiu „Camino Real”, de Tennessee Williams

Un spectacol despre libertatea de gândire și mobilitate a celor marginalizați Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu prezintă pe 19 ianuarie 2020 premiera celui mai nou spectacol din repertoriu și totodată prima mare producție a anului 2020, „Camino Real”, de Tennessee Williams, pus în scenă de Cosmin Chivu – regizor român stabilit la New York și Director al Programului de studii de licență în actorie și regie din cadrul Universității ..
focus
info

Mesajul domnului Constantin Chiriac, la trecerea în neființă a artistului Sergiu Cipariu

„Astăzi pleacă dintre noi unul dintre cei mai hăruiți artiști populari pe care i-a avut regiunea Sibiului de-a lungul timpului – Sergiu Cipariu, un om care a încântat cu taragotul, cu țambalul, cu toate instrumentele la care știa să cânte, dar mai ales cu poezia, generații și generații de spectatori. Venit din stirpea marilor lăutari, pornind de la Anton Pann la Barbu Lăutaru, Sergiu Cipariu a fost nu numai un mare muzician, dar un artist care și-a pus ..
focus
info

La mulți ani, Daniel Bucher!

Astăzi este ziua de naștere a actorului de origine germană Daniel Bucher pe care îl vom revedea la începutul anului 2020, pe scena secției germane a Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu, în spectacolele: Gegen den Fortschritt / Contra progresului, r:Reinhold Tritscher (16 ianuarie), „Cheie pentru doi / Ein Schlüssel für Zwei ”, regia: Șerban Puiu (23 ianuarie), „Der Gott des Gemetzels / Zeul carnagiului”, R: Bogdan Sărătean - PREM..
focus
info

La mulți ani, Cristina Ragos!

În Ajun de Crăciun îi spunem la mulți ani actriței Cristina Ragos cunoscută și îndrăgită de publicul din Sibiu din spectacolele „Faust”, „Metamorfoze”, „D’ale carnavalului”, „Călătoriile lui Gulliver”, „Oidip” sau „Povestea prințesei decoheate”, regizate de Silviu Purcărete, „Platonov” și „Moroi” regizate de Alexandru Dabija etc. Pe Cristina Ragos o veți putea reved..
focus
info

Președinta Comisiei Europene și Președintele Consiliului European au confirmat prezența la spectacolul TNRS din Bruxelles, din această seară

După Bruxelles, Japonia va fi următoarea destinație de turneu pentru „Povestea prințesei deocheate” În această seară, de la ora 19:30, va avea loc la Les Halles de Schaerbeek, Bruxelles ultima reprezentaței a naționalului sibian cu spectacolul „Povestea prințesei deocheate”, regia Silviu Purcărete, în cadrul Festivalului Internaținal de Artă EUROPALIA. La evenimentul din această seară au confirmat prezența Președinta Comisiei Europene – doamna U..
focus
info

La mulți ani, Valentin Späth!

Astăzi este ziua de naștere a actorului de origine germană Valentin Späth cunoscut publicului din Sibiu din spectacolele secției germane a Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu. Primele spectacole ale anului 2020 în care va putea fi văzut Valentin Späth pe scena TNRS sunt Gegen den Fortschritt / Contra progresului (https://www.facebook.com/events/431046474238336/), r:Reinhold Tritscher (16 ianuarie), „Cheie pentru doi / Ein Schlüssel für Zwei (https:/..
focus
info

Peste 60 de oficiali prezenți săptămâna viitoare la spectacolul TNRS din Bruxelles

Cel mai bun spectacol românesc al anului 2018 prezentat pe scena EUROPALIA, Bruxelles, în prezența a peste 60 de oficiali și invitați „Povestea prințesei deocheate este cel mai important proiect teatral pe care România îl are în EUROPALIA” A primit în acest an trei premii UNITER: pentru cel mai bun spectacol al anului 2018, în România, cea mai bună actriță în rol principal (Ofelia Popii) și ce..
focus
info

Mesajul domnului Constantin Chiriac de Ziua Națională a României

În numele Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu, Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu și al Bursei de Spectacole de la Sibiu, transmit tuturor sibienilor, tuturor românilor, tuturor prietenilor din lume, cu ocazia Zilei Naționale a României, multă sănătate, bucurie și înțelegere, dialog și normalitate! La multi ani, România! La mulți ani, dragi români! Constantin Chiriac, director general TNRS, președinte FITS..
focus
info

La mulți ani, Emőke Boldizsár!

Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu îi spune la mulți ani astăzi actriței Emőke Boldizsár, cunoscută și îndrăgită de publicul din Sibiu atât pentru rolurile din spectacolele secției germane a TNRS, cât și pentru spectacolele produse la secția română. Emőke Boldizsár poate fi văzută pe scena TNRS în următoarea perioadă în spectacolele „Încoace și încolo”, regia Alexander Riemenschneider (28 noiembrie), &b..
focus
info
programul de spectacole
agenda
turnee
agenda
focus tnrs
info

Constantin Chiriac, recital de poezie în SUA de Ziua Culturii Naționale

„Domnule și frate Eminescu”, la Vista Sky Lounge, în Long Island City Construit ca un dialog între Mihai Eminescu şi Ion Creangă, recitalul „Domnule şi frate Eminescu“ susținut de actorul Constantin Chi..

citeste tot articolul

Cosmin Chivu montează la Sibiu „Camino Real”, de Tennessee Williams

Un spectacol despre libertatea de gândire și mobilitate a celor marginalizați Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu prezintă pe 19 ianuarie 2020 premiera celui mai nou spectacol din repertoriu și totodată prima mare producți..

citeste tot articolul

Mesajul domnului Constantin Chiriac, la trecerea în neființă a artistului Sergiu Cipariu

„Astăzi pleacă dintre noi unul dintre cei mai hăruiți artiști populari pe care i-a avut regiunea Sibiului de-a lungul timpului – Sergiu Cipariu, un om care a încântat cu taragotul, cu țambalul, cu toate instrumentele la care ș..

citeste tot articolul

sibfest.ro
link
sibiuartsmarket.ro
link
citiesonstage.eu
link
bespectactive.eu
link
power of diversity
link
ifa.de
link
PIC
link
VOICES
link